fbpx

Wat breekt jouw geluk? Dit is super belangrijk om te weten!

MEGA aanbieding

8-weekse Online Cursus “Bewust Zijn & Geluk”

Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen door je te focussen op specifieke ingrediënten. Ga 8 weken aan de slag met deze online cursus en..

✅ Leer hoe je jouw eigen realiteit kan creëren en vormgeven.✅ Leer om vanuit ontspanning, openheid en groei te leven.
✅ Leer hoe je in elk moment meer Geluk kunt creëren.
✅ Leer jouw emoties als kompas te gebruiken tot meer Geluk.

Wat breekt jouw geluk? Dit is super belangrijk om te weten!

Naast Geluksmakers, dingen die je Gelukkig maken, zijn er ook Geluksbrekers. Dit zijn de dingen die je niet blij maken, ongelukkig maken, dingen waar je continu onprettige gevoelens bij krijgt. Dit zijn de dingen die jouw Geluk dus breken.

Bijvoorbeeld eten wat je totaal niet lekker vind zal je niet elke dag eten want daar word je niet blij van. Toch doen veel mensen dit wel met hun baan. Elke dag ergens heen gaan en werken terwijl ze het niet leuk of misschien “Oké”  vinden. We doen dit ook met vrienden en familie, omgaan met mensen die we eigenlijk helemaal niet zo tof vinden, want: “We hebben zo’n verleden, het is zonde om dat op te geven” of “Het is toch je vader of je moeder”. Zo doen we dag in dag uit dingen waar we helemaal niet blij van worden, voelen we ons verplicht het tóch te doen om welke reden dan ook, en geven we hiermee onze energie en levenslust weg.

Waarom doen we dit dan? Dit kan allerlei redenen hebben:

  • We blijven zitten op één plek en ondernemen geen actie om Angst. Bang om iets te verliezen en angst voor het nieuwe onbekende wat er kan ontstaan. Bang dat het nieuwe onbekende slechter en dus onveiliger is dan je situatie nu.
  • We blijven zitten op één plek en ondernemen geen actie wegens een valse hoop dat dingen weer terug gaan naar zoals ze voorheen waren of juist een valse hoop voor hoe het zou kunnen zijn. Terwijl je ergens wel weet dat het nooit meer zal zijn zoals het was, en het ook nooit zal worden waar je steeds op hoopt.
  • We blijven zitten op één plek en ondernemen geen actie wegens de verwachtingen van een ander en de maatschappelijke en sociale druk van onze omgeving.
  • Of nog interessanter, de verwachting die je DENKT dat anderen zullen hebben, terwijl je eigenlijk helemaal niet weet wat de ander denkt. Dat overkomt de beste van ons ;-)
  • En we blijven zitten op één plek en ondernemen geen actie wegens een overtuiging die zegt dat iets “zo hoort”, een overtuiging die je gevangen houd in dezelfde situatie.

Het is allemaal bullshit
Ik zeg je nu: Het is allemaal bullshit. Het is totale onzin! Je bent nooit tot iets verplicht, je heb altijd keuze vrijheid. En kies alsjeblieft voor jouw Geluk. Respecteer jezelf genoeg om jezelf niet meer te kort te doen, jezelf niet meer weg te cijferen, om jouw Geluk niet meer op de tweede plek te zetten.

Oké, die wilde ik even meegeven..

Ik hoop dat je inziet hoe belangrijk het is om je Geluksbrekers helder te hebben, en ze daarna niet al te veel in je leven te hebben.

Dus, wat zijn jou Geluksbrekers? Klein en groot.

Oefening
Ik wil je vragen om de volgende oefening te doen: Maak een lijst van ALLES waar je niet blij van word, waar je geen lol in hebt, waar je chagrijnig van word, waar je boos of geïrriteerd door raakt. Alles waar je energie in stopt, en waar je minder of geen energie voor terug krijgt. Dus maak een lijst van alles wat je energie KOST.

Blijf je zo doorgaan of..?
Wanneer je jouw Geluksbrekers kent en weet wat je energie kost, is het een kwestie minder doen van deze dingen te doen. En hiervoor heb je keuzes te maken. Blijf je doorgaan met deze dingen doen? Of word het tijd om ze liefdevol los te laten? Of misschien dat je dingen niet helemaal los hoeft te laten, misschien dien je ze alleen wat meer op afstand te zetten. Zo ontstaat er meer ruimte om je met jouw Geluksmakers bezig te houden, wat bij elkaar je Geluk flink zal verhogen.

Ik wil je veel succes wensen met het loslaten van je Geluksbrekers. En ik weet het, dit is echt niet altijd makkelijk, want dat houd in dat je misschien bepaalde gesprekken dient te gaan voeren, of knopen dient door te hakken, bepaalde kansen laat schieten omdat het je gewoon niet volledig gelukkig maakt.

Alleen als je oprecht een Awesome en Gelukkig leven wilt leiden, heb je geen andere keuze dan het los te laten. Zonder deze dingen los te laten of op een comfortabele afstand te zetten zal je nooit het leven kunnen creëren waar je naar verlangt. Je doet het dus echt voor jouw eigen Geluk, voor jouw welzijn, voor jouw vrijheid, voor jouw mooiste leven.

Deze video is onderdeel van de Online Cursus “Bewust Zijn & Geluk”.
Nu in de MEGA aanbieding!

Download GRATIS Checklist

Wil jij jouw frequentie en Geluk verhogen?

Na het invullen van de checklist weet je welke 5 onderdelen belangrijk zijn om jouw frequentie te verhogen en weet je waar jij staat in elk onderdeel. Krijg direct meer bewustzijn, focus en een verrassing!

In gesprek met Ruben Soeteman – Over Licht- & Schaduwwerk in deze tijd

In gesprek met Ruben Soeteman - Over Licht- & Schaduwwerk in deze tijdHoe blijven wij ondanks limitaties groeien en versterken wij ons in onze...

Open Invite

Muziek van Baydir - Open InviteLyrics - Open Invite Going for a ride On my way to this new lifeYeahI'm willing to change I'm willing to face Can...

Veel negatieve emoties? Leer je emoties gebruiken als kompas

Veel negatieve emoties? Leer je emoties gebruiken als kompas8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Minder stress, meer ontspannen? Het begint hiermee

Minder stress, meer ontspannen? Het begint hiermee8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te...

Transformeer naar optimist met deze oefening

Transformeer naar optimist met deze oefening8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen...

Dit is hoe jij jouw eigen waarheid en realiteit creëert

Dit is hoe jij jouw eigen waarheid en realiteit creëert8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is...

Sta je regelmatig even stil? Of ren je jezelf een burn-out in? Voorkom het hiermee!

Sta je regelmatig even stil? Of ren je jezelf een burn-out in? Voorkom het hiermee!8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is...

Kwetsbaarheid als tool naar echte en diepgaande verbindingen

Kwetsbaarheid als tool naar echte en diepgaande verbindingen8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Wat breekt jouw geluk? Dit is super belangrijk om te weten!

Wat breekt jouw geluk? Dit is super belangrijk om te weten!8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Word je gek van jouw gedachten? Waarom jij jouw gedachten niet bent

Word je gek van jouw gedachten? Waarom jij jouw gedachten niet bent8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte....

Pin It on Pinterest

Share This
IkBenAwesome.nl