fbpx

Wall of Awesome Reviews

Recensies van enthousiaste mensen die je zijn voorgegaan :-)

“Tijdens een enorme dip, die bestond uit extreme angsten, heeft Baydir mij geholpen.

We hebben gesprekken gehad, hij heeft me oefeningen gegeven, hij heeft me geholpen met bewust worden van overvloed i.p.v. tekort. Door zijn enorme betrokkenheid kon ik zelfs in mijn diepste momenten contact met hem zoeken. Terug naar de basis van de ademhaling heeft voor mijn gevoel mijn leven gered.

Diepe dankbaarheid voel ik!”

Maaike Bloos

“Even geleden bevond ik mijzelf in een dieptepunt van mijn leven. Vanuit de put ben ik in gesprek gegaan met Baydir. 

Angstige doemgedachten maakten plaats voor een positieve mindset. Nu ik mij dankzij deze methode bewust ben geworden van wat ik nodig heb, ben ik elke dag moeiteloos bezig met doen wat goed voor mij is. In de spaarzame momenten dat ik het even moeilijk heb met mijzelf werp ik gewoon een blik op mijn passielijst, herinner ik mij direct weer wie ik daadwerkelijk ben en maken wolken weer plaats voor de zon.

Het leven is prachtig en zou elke dag gevierd mogen worden.

Marcel Croes

Ik ben dankbaar dat ik zo’n fijn iemand als Baydir ben tegengekomen. Hij heeft niet alleen heel veel kennis en levenservaring, maar vooral een hele fijne energie en dat zegt veel over een mens!

Wat ik zo mooi vind aan Baydir is dat hij altijd de dingen probeert te benaderen vanuit jou. Omdat hij zelf ook door diepe dalen is gegaan, weet hij hoe het is om echt even vast te zitten. Op basis van jouw verhaal geeft hij je nieuwe inzichten en reikt hij handige tools aan die je helpen stapsgewijs te komen waar je wil zijn. The best teachers are those who tell you where to look, but don’t tell you what to see.

Geluk is een keuze en Baydir is iemand die je helpt dat weer langzaam te kunnen voelen als je het bent kwijtgeraakt..“

Lizzy

“Baydir is als een katalysator voor Persoonlijke Transformatie.

Als je door de bomen het bos niet meer ziet, en je het misschien even niet meer weet, heeft hij heeft een unieke manier van jou vragen te stellen, waardoor je weer volledige duidelijkheid krijgt over wie je bent, wat je missie is, en wat jij wilt bereiken.

Met zijn oprechtheid, begrip en ondersteuning laat hij je weer in je kracht staan.

Hij herinnert je er weer aan wat JIJ allemaal in je hebt, en hoe AWESOME je werkelijk bent.

Elke keer dat ik met hem spreek ga ik terug naar huis met een herboren gevoel van helderheid, vreugde en zelfvertrouwen, die constant groeit, met dank aan deze katalysator voor Awesomeness!”

Sylven Claessen

Ik wilde aan de 10-daagse challenge mee doen omdat ik niet steeds wil terug vallen en niet meer passief wil zijn. Ik wil weer gelukkig zijn, dit sprak mij aan.

Ik raad het mensen aan die steeds vast lopen en depressief worden of die een burn-out hebben of als je lichamelijke klachten hebt. Je stelt mensen op hun gemak en je vertelt ook over je zelf. Alle onderwerpen zijn belangrijk om mee aan de slag te gaan, je hoeft het niet alleen te doen!

Melanie Vorstelman

“Respect voor hoe jij de dingen weet uit te leggen. Ik geloof wel dat je daar een hele weg voor hebt afgelegd. Het is helder, niet te kort en niet te lang, en het is overtuigend, je brengt het met veel enthousiasme over. Het gaat diep, maar is toch uiteindelijk heel praktisch (zeer belangrijk!).

Je geeft waardevolle handvatten en technieken die je op dagelijkse basis kunt toepassen. Ik ervaar nu al dat als ik dit iedere dag toepas, mijn leven ten goede verandert. En het is niet moeilijk, het is soms zelfs verbazend simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het echt dóén en er elke dag even aandacht aan besteden.”

Marloes Boer

“Jouw recept voor geluk”

“Dit is een erg leuke, leerzame workshop. Ik raad iedereen aan hier deelnemer van te zijn!   Mijn moeder én ik hebben écht genoten.”

Bo Cornelissen

“Wauw wat was de ademsessie weer magisch. Ik kon mij er helemaal aan overgeven dankzij de liefdevolle bedding die Baydir creëert. Zacht-krachtig en aanwezig, waardoor er bij mij een diepe lading vrij kwam en ik mij veel lichter voel. Voel me echt super levendig en blij… dankjewel Baydir! Dit ga ik nog heel veel keer ervaren met jou. Kado aan mezelf. Veel liefs, Vanessa.

Vanessa Leon

Vocal Coach

Opeens was jij daar.. mijn liefdevolle stok achter de deur. Op vele vlakken heb je me geholpen om te groeien.. Wat ben ik je dankbaar en ik kan het iedereen aanraden. Je luistert, neemt tijd, checkt in en geen enkele vraag is te gek. ipv lastig zie ik alles nu als een uitdaging. En ipv een chaotische, stuiterende, perfectionist die vaak in haar hoofd leefde en onzeker was, kan ik nu dingen op verschillende manieren bekijken, uiten, heb ik meer rust, verdiep me in nieuwe dingen en heb ik zoveel meer vertrouwen in mezelf gekregen. Blijf wie je bent lieve Baydir, always stay awesome!

Samantha Klaus

Ik ben heel dankbaar dat ik met Baydir heb mogen samenwerken. Ik heb nog nooit met iemand zodanig het gevoel gehad dat geen enkel onderwerp onbespreekbaar of lastig te begrijpen was, als met hem. Oprechte connectie en zorg om jouw welzijn is wat hem voor mij een goeie coach maakte. Wat jou nou doet in je leven; of je nou als ultra-spiritueel identificeert of wat meer down to earth bent, Baydir doet echt zijn best om te kijken naar wat jij specifiek als persoon nodig hebt, en dat doet ie best wel goed ;)

Casper Huizenga

Ook interesse om samen te werken?

Laten we van hart tot hart in gesprek gaan tijdens jouw vrijblijvende sessie

Pin It on Pinterest

IkBenAwesome.nl