fbpx

Verzamelpuntcorrectie

Verzamelwat? Nee, het is geen verzamelwoede en het is ook geen stoornis.

Wat is een verzamelpunt en waarom is er een correctie nodig?
Dit hebben anderen al veel mooier beschreven, dus ik stuur je met liefde door naar de informatie die al bestaat: Over het Verzamelpunt

Via een maat van me had ik al weleens van een verzamelpuntcorrectie gehoord, waarbij hij vertelde dat het hem veel positieve energie heeft gegeven en na de behandeling duidelijk verschil merkte in zijn staat van zijn. Nu kwam het nogmaals op mijn pad door een vriendin die dit ging doen (welke van een vriendin van haar weer gehoord had dat ze er veel baat bij heeft gehad) en vroeg of het mij ook wat leek. Behandeling: 55 euro inclusief checkup na 2 weken? Sure, is de belevenis waard.
Normaal gesproken bereid ik me goed voor als ik zulk soort dingen ga ondernemen (info opzoeken, reis uitstippelen), echter blijkbaar wilde ik het een keer anders aanpakken en me laten verrassen. Dus totaal onvoorbereid en niet ingelezen, daardoor ook helemaal open, op weg naar de plek waar het allemaal moest gaan gebeuren: Almere!

De behandeling was een behandeling van “niks”. Even voelen waar het verzamelpunt zat, een paar klappen op je rug, een speciaal kristal op je borst en die daar een paar minuten houden.
Terwijl de therapeut en ik een praatje aan het maken waren tijdens het wachten, voelde ik ineens alsof de energie vanuit alle kanten van mijn torso naar het midden toe trok, richting het kristal. Toen ik dit fenomeen uitlegde zei de therapeut: “Dat is dus exact wat er gebeurd, je verzamelpunt wordt nu naar het midden getrokken en rechtgezet”. Dit voelde ik dus letterlijk gebeuren, terwijl dit mij niet was verteld van te voren. Bijzonder!
Uiteindelijk was de behandeling met (nog geen) 15 minuten afgerond.

Bij de vriendin die mee was heeft de therapeut hetzelfde gedaan. Omdat zij altijd moeite had met vanuit de buik te ademen (vooral vanuit heel hoog in de borst wat een hele oppervlakkige en dus stressvolle ademhaling geeft), heeft de therapeut meteen een kleine maag aanpassing gedaan (met zijn vingers diep drukken bij de maag en ribben) waardoor het weer mogelijk was dieper vanuit de buik te ademen. En warempel, het werkte voor haar meteen. Ze kon meteen dieper vanuit de buik ademen, wat nooit eerder gelukt was. Interessante stuffs.

Nadat alles afgerond was liepen we naar buiten en waren beide wat chaotisch in ons hoofd, en er niet helemaal bij. Ook moesten we veel gapen, het leek alsof er iets hard aan het werk was van binnen.
De natuur had zich perfect aangepast op onze situatie. Heenweg: regen, grauw, somber en leeg op straat. Toen we na de correctie naar buiten liepen: Droog, zon, vrolijk, kinderen overal aan het spelen (school in de straat was net uit). Damn, die correctie doet een hoop! ;-)
Omdat ik al in een hele goeie vibe zat, merkte ik (op het chaotische in mijn hoofd na) de uren erna niet veel verschil met voorheen.

Het weekend erna zat ik niet slecht in mijn vel, maar was erg op mijzelf en sneller irritaties dan normaal terwijl er geen aanleiding toe was (althans, kon geen aanleiding bedenken). In de dagen na de correctie heb ik geen verschillen gemerkt. Niet in gevoel, niet in gedrag of in nadenken, niet in het lichaam. We wachten het rustig af.

Checkup na 2 weken:
Met zijn tweetjes terug naar Almere voor de checkup!
Vorige week had ik een lekkere week, alleen heb de afgelopen 2 weken helemaal niets gemerkt van de verzamelpuntcorrectie. Mijn sceptische geest was wel aanwezig, alleen ik besloot om er nogmaals open in te gaan staan.
Bij de controle bleek dat mijn verzamelpunt weer scheef was gaan zitten, en is nogmaals recht gezet.
Ook heb ik gevraagd of hij ook naar mijn buik/maag wilde kijken ter verbetering van mijn ademhaling, en hij heeft bij mij dezelfde behandeling gedaan als bij de vriendin die mee was (waarbij ik overigens niet meteen voel dat ik beter kan ademhalen).

Na de checkup voelde ik me nogmaals wat chaotisch in mijn hoofd (overeenkomend met de eerste correctie), en ook weer het gapen. Blijkbaar doet het toch iets, anders zou ik niet twee keer deze ervaring hebben. Verder zat ik de ochtend nog net zo in mijn vel achter de dagen ervoor: Lekker :-)
De rest van de middag thuis geweest, en merkte dat ik helemaal geen behoefte had om achter de PC te zitten, wat voor mij best bijzonder is. Ik had zin om te mediteren, dus dat gedaan. Tijdens de meditatie kwam er veel moeheid uit en kwam ik in een zone terecht die ik alleen maar kan omschrijven als vrede. Omdat het zo’n fijn gevoel was heb ik ongeveer 40min gemediteerd, waarna ik onderbroken werd door een monteur die in het huis bezig was.
Serieus, die rust! Dat vrede gevoel! De helderheid! Dit is in het NU leven, dit is echt in je lichaam zitten. Misschien was het vooral de meditatie, misschien heeft de verzamelpuntcorrectie er deel aan uit gemaakt, mogelijk een combinatie. Ik weet alleen dat het awesome voelde, en dat ik een fucking heerlijke middag heb gehad! Boekje lezen, zang oefeningen, toch even deze ervaringen op papier zetten, en doorhebben dat ik echt geniet.

De dagen erna, eigenlijk de hele week na de checkup was geniaal! Vrolijk, lachen, meer zin om buiten te zijn, op willekeurige momenten tranen in mijn ogen van geluk om het feit dat ik leef en dit alles mag ervaren, wat is er aan de hand?!?! :-D

6 weken na de checkup (en het geniale gevoel):
Het geniale gevoel zoals ik het ervoer is niet gebleven, en er zijn momenten geweest waarbij ik eigenlijk helemaal niet zo lekker in mijn vel zat. Echter, als ik goed kijk naar hoe mijn weken de afgelopen tijd zijn geweest, kan ik concluderen dat het eigenlijk best wel goed met me gaat. Natuurlijk, pieken en dalen, alleen ik voel me de laatste weken stabieler dan alle maanden daarvoor. Geen extreem diepe dalen meer gehad, of extreme angsten. Ik voel me krachtiger worden, meer zeker van mijzelf, minder sociale angsten. Wauw. Wat is er eigenlijk veel aan het veranderen!

Natuurlijk ben ik met meer dingen tegelijk bezig, en zijn er meer dingen gaande in mijn leven, dus ik kan niet met 100% zekerheid zeggen dat de verzamelpuntcorrectie dé tool is geweest waardoor het nu stabieler met me gaat. Het is denk ik wel een onderdeel, en het zal zeker een aandeel hebben gehad in hoe ik me nu voel. Uiteindelijk is het een opstapeling van alle ervaringen die er voor zorgen dat ik beter in mijn vel zit.

Ik kijk zo eens terug op de afgelopen maanden sinds ik de experimenten gestart ben, en merk dat ik geniet van het hele proces. Het is hard werken, het is intens en kost veel tijd en energie. Alleen het geeft meer energie dan dat het kost en het is het totaal waard. Óók de struggles. Ik besef me dat ik op dit moment mijn doel al eventjes gevonden heb: Gelukkig zijn. Gelukkig zijn in het proces om gelukkig te worden. Zo, een Baydir quote even uit mijn mouw geschud. Doe ik gewoon. Dit zodat ik straks mijn ervaringen kan delen met anderen en hen kan helpen ook meer voldoening te voelen in hun leven.

Mijn hele leven ben ik een twijfelaar geweest, in alles! En de laatste dagen bespeur ik ineens kleine momentjes waarop ik diep van binnen vertrouwen voel. Vertrouwen in waar ik mee bezig ben, in dat dit pad mij veel gaat brengen, en dat mijn leven er heel anders uit gaat zien in de komende jaren. En dan durf ik eigenlijk het gevoel van vertrouwen niet te vertrouwen.. Alleen voorbij de angst vertrouw ik het lekker toch ;-)

YES, LIFE, YES!

Mocht je zelf interesse hebben in een Verzamelpuntcorrectie, Google het even en je vind gemakkelijk ervaringen van mensen en waar je het kan laten doen. Er zijn genoeg getrainde mensen te vinden! Succes!

Download GRATIS Checklist

Wil jij jouw frequentie en Geluk verhogen?

Na het invullen van de checklist weet je welke 5 onderdelen belangrijk zijn om jouw frequentie te verhogen en weet je waar jij staat in elk onderdeel. Krijg direct meer bewustzijn, focus en een verrassing!

Veel negatieve emoties? Leer je emoties gebruiken als kompas

Veel negatieve emoties? Leer je emoties gebruiken als kompas8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Minder stress, meer ontspannen? Het begint hiermee

Minder stress, meer ontspannen? Het begint hiermee8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te...

Transformeer naar optimist met deze oefening

Transformeer naar optimist met deze oefening8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen...

Dit is hoe jij jouw eigen waarheid en realiteit creëert

Dit is hoe jij jouw eigen waarheid en realiteit creëert8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is...

Sta je regelmatig even stil? Of ren je jezelf een burn-out in? Voorkom het hiermee!

Sta je regelmatig even stil? Of ren je jezelf een burn-out in? Voorkom het hiermee!8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is...

Kwetsbaarheid als tool naar echte en diepgaande verbindingen

Kwetsbaarheid als tool naar echte en diepgaande verbindingen8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Wat breekt jouw geluk? Dit is super belangrijk om te weten!

Wat breekt jouw geluk? Dit is super belangrijk om te weten!8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Word je gek van jouw gedachten? Waarom jij jouw gedachten niet bent

Word je gek van jouw gedachten? Waarom jij jouw gedachten niet bent8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte....

Doei depressie en burn-out met “Awesome Input”

Doei depressie en burn-out met "Awesome Input"8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen...

De 2 allergrootste geluksmakers hebben beide met maar één ding te maken

De 2 allergrootste geluksmakers hebben beide met maar één ding te maken8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een...

De grootste leermeester tot groei

De grootste leermeester tot groei8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen door je te...

Hoe je verleden verwerken je toekomst verbreed (krachtig!)

Hoe je verleden verwerken je toekomst verbreed (krachtig!)8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Hoe jij jouw innerlijke kracht ontwaakt met een nieuw wereldmodel

Hoe jij jouw innerlijke kracht ontwaakt met een nieuw wereldmodel8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je...

Altijd maar haasten: dit is de oplossing

Altijd maar haasten: dit is de oplossing8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen door...

Jouw Geluksmakers: Leer ze kennen met deze oefening!

Jouw Geluksmakers: Leer ze kennen met deze oefening!8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te...

Gestrest? Deze ademtechniek helpt je te ontspannen

Gestrest? Deze ademtechniek helpt je te ontspannen8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te...

Hoe jij jezelf kan helen door te vergeven

Hoe jij jezelf kan helen door te vergeven8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen door...

Beleef veel mooiere dagen met goede vragen

Beleef veel mooiere dagen met goede vragen8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen...

Waarom de meeste mensen verkeerd om leven

Waarom de meeste mensen verkeerd om leven8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Lukt het je maar niet om gewoonweg Gelukkig te zijn? Wil...

Waarom je het leven beter als game kan zien

Waarom je het leven beter als game kan zien8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Lukt het je maar niet om gewoonweg Gelukkig te zijn? Wil...

Pin It on Pinterest

Share This