fbpx

 

“Verhoog je Frequentie: Heel Jezelf Editie”


Nu voor €39,-

Dit levert de challenge je op

Heling

Heel jezelf met de inzichten uit deze challenge. Het is goed mogelijk dat er al heling plaatsvind tijdens de challenge, waardoor je ook je frequentie verhoogt.

Z

Focus

10 dagen lang elke dag aan de slag met informatie en oefeningen gericht op jouw heling. Na deze challenge kan je zelf flinke veranderingen maken in jouw leven.

Waardevolle Kennis

Eerlijk, het feit dat ik deze kennis voor zo weinig geld met je deel doet mijn ego een beetje pijn. Dan weet je dat er waardevolle kennis en oefeningen in zitten! Doe er je voordeel mee :-)

Speciale Video's

Alle video’s in deze challenge komen uit één van mijn online cursussen, speciaal om er voor te zorgen dat je maximaal leert van deze challenge en jezelf oprecht kan gaan helen!

Dit is wat je ontdekt

Hoe vele mensen die terminaal ziek waren zichzelf hebben genezen en geheeld

Hoe jij jezelf kunt helen met 9 belangrijke focuspunten

Verschillende manieren om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te helen

Waarom schaduwwerk cruciaal is voor jouw heling

3 manieren om jouw positieve emoties te verhogen

Dit is wat anderen zeggen

“Respect voor hoe jij de dingen weet uit te leggen. Ik geloof wel dat je daar een hele weg voor hebt afgelegd. Het is helder, niet te kort en niet te lang, en het is overtuigend, je brengt het met veel enthousiasme over. Het gaat diep, maar is toch uiteindelijk heel praktisch (zeer belangrijk!).

Je geeft waardevolle handvatten en technieken die je op dagelijkse basis kunt toepassen. Ik ervaar nu al dat als ik dit iedere dag toepas, mijn leven ten goede verandert. En het is niet moeilijk, het is soms zelfs verbazend simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het echt dóén en er elke dag even aandacht aan besteden.”

Marloes Boer

Ik wilde aan de 10-daagse challenge mee doen omdat ik niet steeds wil terug vallen en niet meer passief wil zijn. Ik wil weer gelukkig zijn, dit sprak mij aan.

Ik raad het mensen aan die steeds vast lopen en depressief worden of die een burn-out hebben of als je lichamelijke klachten hebt. Je stelt mensen op hun gemak en je vertelt ook over je zelf. Alle onderwerpen zijn belangrijk om mee aan de slag te gaan, je hoeft het niet alleen te doen!

Melanie Vorstelman

“Baydir is als een katalysator voor Persoonlijke Transformatie.

Als je door de bomen het bos niet meer ziet, en je het misschien even niet meer weet, heeft hij heeft een unieke manier van jou vragen te stellen, waardoor je weer volledige duidelijkheid krijgt over wie je bent, wat je missie is, en wat jij wilt bereiken.

Met zijn oprechtheid, begrip en ondersteuning laat hij je weer in je kracht staan.

Hij herinnert je er weer aan wat JIJ allemaal in je hebt, en hoe AWESOME je werkelijk bent.

Elke keer dat ik met hem spreek ga ik terug naar huis met een herboren gevoel van helderheid, vreugde en zelfvertrouwen, die constant groeit, met dank aan deze katalysator voor Awesomeness!”

Sylven Claessen

Pin It on Pinterest

IkBenAwesome.nl