fbpx

Bewust Zijn & Geluk

Overleven? Awesome leven!

 

 

Lukt het je maar niet om gewoonweg Gelukkig te zijn?
Wil je wel maar weet je niet hoe?
Voel jij dat je er klaar voor bent om nu echt die stap te zetten?


Als jij op alle vragen “Ja” kan zeggen, dan ben jij er klaar voor om het Gelukkige leven in te stappen!

 

 

Ik wil meer wetenIk ben er klaar voor

IEDEREEN een Awesome en Gelukkig leven :-)

Lukt het je maar niet om gewoonweg Gelukkig te zijn? Wil je wel maar weet je niet hoe?

Ik herken het. Ik heb vrijwel mijn hele leven “vastgezeten” in overlevingsmodus. Ik ben 18 jaar depressief geweest, ben mishandeld, heb twee burn-outs ervaren en had vele verslavingen, “stoornissen” en onhandige gedragingen. Ik verlangde er zó naar om gewoonweg Gelukkig te zijn! Alleen..

Waar ik continu tegenaan liep was: “Ja, maar hoe dan? Hoe word ik dan écht Gelukkig?”

Tot ik écht voor mijn Geluk koos en mijn leven in korte tijd volledig omdraaide. Was deze ommekeer toeval? Verre van.

Zo heb ik mijn pad naar Geluk stap voor stap bijgehouden en weet ik wat ik gedaan heb om het zo snel om te draaien. Dit proces heeft me zó geïnspireerd, mijn vuur zó aangewakkerd, dat ik alles wat ik geleerd heb ben gaan delen. En met resultaat.

“Ik geloof dat iedereen zichzelf oprecht kan waarderen en een Awesome en Gelukkig leven kan leiden. Je hebt alleen de juiste inzichten, tools en ondersteuning nodig.”

Wil jij ook een leven waarin jij je vrij voelt, Gelukkig bent, van jezelf houd, en met vertrouwen in jezelf naar jouw meest Awesome leven toe groeit?

Deze cursus heeft maar één doel: Jouw gevoel van Geluk verhogen.

"Deze cursus heeft maar één doel: Jouw gevoel van Geluk verhogen."

Wat ga je leren in dit traject?

Module 1: Bewust Zijn

Creëer jij jouw realiteit of creëert jouw realiteit jou? Leer hoe je jouw eigen realiteit kan creëren en daarmee jouw wereld kan vormgeven.

Module 2: Ontspanning & Input

Heb je vaak last van stress en ben je gespannen (of misschien zelfs overspannen)? Leer om vanuit ontspanning te leven en jezelf in een staat van openheid en groei te bevinden.

Module 3: Instant Geluk

Waarom wachten tot iets je Gelukkig maakt? Geluk is zelf te creëren. Leer welke ingrediënten je kan inzetten om in elk moment meer Geluk te creëren.

Module 4: Heling

Emotionele intelligentie is cruciaal om jezelf te kunnen helen. Leer jouw emoties beter kennen en als kompas te gebruiken. Want jouw emoties zijn de sleutel tot jouw Geluk!

Eigen tempo

Geen 8 weken elke dag een video en continu achterlopen omdat het te veel is. Deze cursus is zo gemaakt dat het behapbaar is. De ene week video’s met waardevolle informatie, de week erna het implementeren van de informatie.

20+ Video's & Werkboek

Elke “theorie week” ontvang je elke werkdag een video met uitleg en een oefening. Samen ontvang je 20+ video’s propvol met belangrijke informatie om zelf in controle te komen van jouw Geluk. Ook ontvang je een digitaal werkboek die je uit kan printen om de oefeningen in te maken.

Ondersteuning

Veel online cursussen zijn een “doe-het-zelf” cursus. Je kan deze cursus ook helemaal zelf doen, maar weet dat ik gedurende de cursus gewoon via de mail bereikbaar ben om je vragen te beantwoorden of hulp te bieden waar nodig.

Dit traject is niet voor iedereen geschikt

Wanneer is dit traject niet geschikt voor jou:

  • Als je twijfelt of het wel het juiste moment is om actie te nemen. Je dient er echt klaar voor te zijn.
  • Als je niet bereid of in staat bent om in jezelf te investeren qua tijd en geld.
  • Als je niet open staat voor nieuwe perspectieven.

Dit traject is super geschikt wanneer je echt wilt

Wanneer is dit traject wél geschikt voor jou:

  • Als je voelt dat je nu echt verandering wilt en er volledig voor wilt gaan. Je bent enorm gemotiveerd om verandering aan te brengen in je leven.
  • Als je open staat voor nieuwe manieren van denken en doen.
  • Als je open staat om te experimenteren met de informatie en tools die je aangereikt krijgt.

"Angstige doemgedachten maakten plaats voor een positieve mindset."

Wat anderen zeggen over de ondersteuning

Persoonlijke ondersteuning:

“Even geleden bevond ik mijzelf in een dieptepunt van mijn leven. Vanuit de put ben ik in gesprek gegaan met Baydir. 

Angstige doemgedachten maakten plaats voor een positieve mindset. Nu ik mij dankzij deze methode bewust ben geworden van wat ik nodig heb, ben ik elke dag moeiteloos bezig met doen wat goed voor mij is. In de spaarzame momenten dat ik het even moeilijk heb met mijzelf werp ik gewoon een blik op mijn passielijst, herinner ik mij direct weer wie ik daadwerkelijk ben en maken wolken weer plaats voor de zon.

Het leven is prachtig en zou elke dag gevierd mogen worden.

Marcel Croes

Persoonlijke ondersteuning:

“Tijdens een enorme dip, die bestond uit extreme angsten, heeft Baydir mij geholpen.

We hebben gesprekken gehad, hij heeft me oefeningen gegeven, hij heeft me geholpen met bewust worden van overvloed i.p.v. tekort. Door zijn enorme betrokkenheid kon ik zelfs in mijn diepste momenten contact met hem zoeken. Terug naar de basis van de ademhaling heeft voor mijn gevoel mijn leven gered.

Diepe dankbaarheid voel ik!”

Maaike Bloos

Stel je voor dat je nu echt voor jouw Geluk kiest. Hoe trots zou je zijn op jezelf?

Kies jouw programma:

Bewust Zijn & Geluk

Online Cursus – 8 weken

Samengevat, wat krijg je:

✅ 20+ video’s met waardevolle informatie en oefeningen
✅ 4 verschillende modules waarin je inzichten en tools krijgt om zelf meer Geluk te creëren
✅ Tijd en ruimte om in de praktijk te oefenen
✅ Digitaal werkboek

✅ Meer Bewustzijn, Geluk en Zelfkennis
✅ Wanneer je het serieus toepast: meer Zelfliefde, Zelfvertrouwen en Focus
✅ Ondersteuning bij vragen

Normaal: €249,-

Stap voor stap naar een vrij, Awesome en Gelukkig leven.

Pin It on Pinterest