fbpx

Mijn Account

Inloggen

Alle beschikbare Cursussen & Coaching

Het Realiteitsmodel

Ontwaken voor nieuwe realiteiten is net als het lopen in een enorm doolhof met hoge heggen en oneindige doorlopende paden.

Wat als je kan uitzoomen en vanuit een helikopterview kan kijken? Ik heb 8 jaar diepgaand onderzoek in één model samengebracht waarin je kunt zien waar je staat en welke grotere perspectieven er nog meer zijn.

Hierdoor kan je met meer helderheid, rust en vertrouwen jouw unieke pad bewandelen.

Wil je jouw proces van ontwaken navigeren en hier over sparren met iemand die niets te gek of raar vind?

Boek dan een sessie en laten we in gesprek gaan.

'Focus op Geluk' Bundel

Mega aanbod! Focus op het creëren van je eigen Geluk en verhoog in deze 8-weekse cursus heel praktisch je frequentie. Plus 4 vette Bonussen!

Challenge: Heel Jezelf Editie

Ben jij klaar voor de 10-daagse challenge? Doe nu mee en leer in anderhalve week de 9 belangrijke focuspunten waarmee jij jezelf kunt helen.

Persoonlijke Ademcoaching

Verlang je naar meer rust en ontspanning? Meer energie? Wil jij jouw frequentie verhogen en dichter bij jezelf komen te staan? Je ademhaling gaat je hierbij helpen.

Jouw bewuste ademhaling is een sleutel tot het onderbewuste, waarbij het heling kan brengen op verschillende frequentie niveau’s.

Via ademsessies werken we met alle vier je frequentielichamen, zodat ze meer in lijn komen te staan met je ware zelf, je Bron Frequentie.

Persoonlijk Coachingstraject

Je bent spiritueel, hooggevoelig & introvert, en jij..

Voelt dat je al best wat stappen hebt gezet in je leven. Je hebt een open mind, kijkt verder dan wat het nieuws je vertelt en doet je best bewust en gezond te leven.

Maar.. Om nou te zeggen dat je echt gelukkig bent, oprecht van jezelf houd en in jezelf gelooft, daar is nog veel winst te behalen. Perfectionisme, stress, spanning, ongeduld, piekeren, het is nog te veel in je leven.

Je wilt zó graag gewoon relaxt en ontspannen leven. Je vrij voelen, gelukkig zijn en dingen doen waar je blij van word.

Maar hoe dan?! Waar begin je?

Met mijn kennis en ervaring als coach, ervaringsdeskundige, hoogste waarheidszoeker, in combinatie met mijn liefdevolle energie, enthousiasme en betrokkenheid, begeleid ik jou met liefde in een persoonlijk traject.

Social Media

Pin It on Pinterest

IkBenAwesome.nl