fbpx

Hoe jij jouw innerlijke kracht ontwaakt met een nieuw wereldmodel

MEGA aanbieding

8-weekse Online Cursus “Bewust Zijn & Geluk”

Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen door je te focussen op specifieke ingrediënten. Ga 8 weken aan de slag met deze online cursus en..

✅ Leer hoe je jouw eigen realiteit kan creëren en vormgeven.✅ Leer om vanuit ontspanning, openheid en groei te leven.
✅ Leer hoe je in elk moment meer Geluk kunt creëren.
✅ Leer jouw emoties als kompas te gebruiken tot meer Geluk.

hoe jij jouw innerlijke kracht ontwaakt met een nieuw wereldmodel

Laten we samen op deze mooie dag, deze game of life spelen en een awesome en gelukkig leven creëren. Hoe innerlijke kracht ontwaakt wordt met een nieuw wereldmodel.

Wat is een nieuw wereldmodel? Is er überhaupt een “oud wereldmodel” dan? Ja, en heel veel mensen leven nog steeds in dit oude wereldmodel. Waarom? Omdat het nieuwe wereldmodel niet zo veel op TV te zien is, dus je dient er naar te zoeken of er tegenaan te lopen via iemand of iets wat je kijkt. En, wanneer iemand vanaf kinds af aan is opgegroeid volgens één model, en dit altijd de overtuiging is geweest, is het voor veel mensen een enorme uitdaging om open te staan en hun wereldbeeld te veranderen, om anders naar de wereld te kijken. Om open te staan voor nieuwe mogelijkheden.

Het oude, voor veel mensen nog het huidige wereldmodel ziet er een beetje als volgt uit: Je hebt de wetenschap. De wetenschap heeft enorm veel jaar in de overtuiging geleefd: Alles is materie.

Omdat alles materie is, staat alles los van elkaar. De vloer, mijn stoel, de bomen buiten, jij, ik, een kip in uganda, we zijn allemaal aparte entiteiten waarbij alleen levende wezens een eigen vorm van bewustzijn hebben. Hierbij wordt het idee gecreëerd dat we allemaal afgescheiden zijn van elkaar.

Bij dit idee komt de wet van Oorzaak en gevolg om de hoek kijken. Ik laat dit dopje los, met als gevolg dat het op de grond valt, en hieruit kan je allerlei dingen meten. Dit kan ik herhalen en daar komt steeds hetzelfde resultaat uit. Dan weet ik dat het zo werkt, fijn.

Alleen in de afgelopen tientallen jaren heeft de wetenschap veel grotere ontdekkingen gedaan.

Kwantum wetenschap
Met name in één specifieke tak, en dat is de kwantum wetenschap. Dit is de wetenschap van de kleine deeltjes welke niet met het blote oog te zien zijn. Echt op het niveau van moleculen en nog veel kleiner. Zij zijn er achter gekomen dat alle materie, als je maar diep genoeg inzoomt, voor 99,99999% uit ruimte/lucht bestaat. Jij en ik, ons lichaam bestaat dus voor 99,99999% uit “niets”. Crazy stuff, right?

Ze zijn verder gaan onderzoeken en zijn tot het inzicht gekomen dat alle materie in dit universum opgebouwd is uit energie. Deze energie is overal te  vinden. Dus materie, waarvan ze dachten dat het afgescheiden was, is op een dieper niveau allemaal verbonden met elkaar middels energie. Ze noemen dus ook wel the Unified Field. Het verbonden veld, wat letterlijk ALLES in dit universum met elkaar verbind.

Iets wat in het oosten van de wereld en in de spirituele wereld al vele jaren verkondigd wordt, wordt nu onderbouwd door de wetenschap.

Alles is verbonden & alles is vibratie
Nou, waarom is dit zo belangrijk om dit te weten? Omdat zodra jij je écht beseft dat alles verbonden is, dat er geen afgescheidenheid bestaat, dat jij en ik uit dezelfde energie zijn opgebouwd, en hiermee niet meer als losstaande entiteiten gezien kunnen, dan ga je compleet anders naar de wereld kijken.

Dan ga je vanuit vanuit verbondenheid naar de wereld kijken.

Ik ben gaan zien dat alles wat ik doe, voel en denk, van invloed is op de wereld om mij heen. Hiermee had ik ineens naast de wet van Oorzaak en Gevolg, een nieuwe manier van kijken: IK kan de kracht zijn, de oorzaak zijn van het gevolg dat ik wil hebben.

Want, alles in dit universum heeft een trilling, een frequentie.
Net als geluid, de frequentie van een bass toon trilt heel laag en langzaam. En de hoge tonen trillen veel sneller. Zo heeft alle materie een frequentie. Ook ons lichaam, ook elk orgaan in ons lichaam, ook onze emoties welke effect hebben op ons lichaam. En zelfs onze gedachten hebben een bepaalde trilling. Nu is het de kunst om gedachten als neutraal te zien, alleen koppelen we er vaak een positieve of negatieve emotie aan vast. Zo kan een gedachte als positief of negatief opvatten en op deze manier je frequentie verhogen of verlagen.

Bijvoorbeeld, iemand die depressief is voelt zich laag, down, zwaar.. We noemen het niet voor niets zo. Op dat moment heb je een lage frequentie en trilt jouw lijf, energie, laag. Voel jij je super lekker en blij, voel jij je licht, uplifting en zit je veel hoger in je energie, de frequentie is hoger/sneller.

De buitenwereld reageert op jouw frequentie
Wat mij heeft geholpen op mijn pad, is het besef dat via de verbondenheid die we allemaal hebben, dat mijn buitenwereld reageert op de frequentie die ik uitzend. En als ik verander, dan verandert mijn omgeving mee.
Hiermee ben ik dus écht de oorzaak van het gevolg. Wil ik dat mijn omgeving veranderd? Wil ik fijnere en leukere ervaringen meemaken? Wil ik een awesome en gelukkig leven? Dan dien ik mijn aandacht naar binnen te richten en daar iets te veranderen. Ik dien mijn frequentie te verhogen, ik dien anders te gaan denken, anders te gaan voelen. Want de buitenwereld is simpelweg een spiegel van mijn interne wereld.

Dit ben ik gaan doen, en ik zie nu een compleet andere wereld.
Ik heb de negatieve donkere wereld van depressie en burn-out verlaten, en deze vervangen met hogere frequentie gedachten en emoties. De buitenwereld reflecteert dat naar mij terug waardoor er allemaal mooie mensen op mijn pad komen, er kansen ontstaan die ik vroeger niet eens gezien zou kunnen hebben of van heb kunnen dromen, en mijn wereld is nu zo veel mooier.

So, dit is hoe innerlijke kracht ontwaakt kan worden, door anders naar de wereld te kijken. Door open te staan voor nieuwe manieren van zien, en je perspectief te verbreden. Er is zo veel meer dan je denkt, de wereld is zo ongelofelijk interessant. Daar kan je niet anders dan enthousiast van worden ;-)

Deze video is onderdeel van de Online Cursus “Bewust Zijn & Geluk”.
Nu in de MEGA aanbieding!

Download GRATIS Checklist

Wil jij jouw frequentie en Geluk verhogen?

Na het invullen van de checklist weet je welke 5 onderdelen belangrijk zijn om jouw frequentie te verhogen en weet je waar jij staat in elk onderdeel. Krijg direct meer bewustzijn, focus en een verrassing!

In gesprek met Ruben Soeteman – Over Licht- & Schaduwwerk in deze tijd

In gesprek met Ruben Soeteman - Over Licht- & Schaduwwerk in deze tijdHoe blijven wij ondanks limitaties groeien en versterken wij ons in onze...

Open Invite

Muziek van Baydir - Open InviteLyrics - Open Invite Going for a ride On my way to this new lifeYeahI'm willing to change I'm willing to face Can...

Veel negatieve emoties? Leer je emoties gebruiken als kompas

Veel negatieve emoties? Leer je emoties gebruiken als kompas8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Minder stress, meer ontspannen? Het begint hiermee

Minder stress, meer ontspannen? Het begint hiermee8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te...

Transformeer naar optimist met deze oefening

Transformeer naar optimist met deze oefening8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen...

Dit is hoe jij jouw eigen waarheid en realiteit creëert

Dit is hoe jij jouw eigen waarheid en realiteit creëert8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is...

Sta je regelmatig even stil? Of ren je jezelf een burn-out in? Voorkom het hiermee!

Sta je regelmatig even stil? Of ren je jezelf een burn-out in? Voorkom het hiermee!8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is...

Kwetsbaarheid als tool naar echte en diepgaande verbindingen

Kwetsbaarheid als tool naar echte en diepgaande verbindingen8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Wat breekt jouw geluk? Dit is super belangrijk om te weten!

Wat breekt jouw geluk? Dit is super belangrijk om te weten!8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Word je gek van jouw gedachten? Waarom jij jouw gedachten niet bent

Word je gek van jouw gedachten? Waarom jij jouw gedachten niet bent8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte....

Pin It on Pinterest

Share This
IkBenAwesome.nl