fbpx

Hoe ik met één belangrijk ding mijn dromen werkelijkheid maak

Hoe ik met één belangrijk ding mijn dromen werkelijkheid maak

Zoals je misschien weet ben ik al een tijdje bezig om mijn toekomstvisie werkelijkheid te maken. Sinds dat ik de keus heb gemaakt om mijn Geluk voorop te zetten en vanuit dat Geluk anderen te ondersteunen ben ik stapje voor stapje onderweg naar mijn droomleven. Misschien herken je wel dat het dag tot dag soms niet zo snel lijkt te gaan, maar als je kijkt naar 3 maanden geleden, 6 maanden geleden, een jaar geleden, hoeveel vooruitgang heb je dan gemaakt? Wat heb je allemaal gedaan, veranderd, verbetert, aangepast, losgelaten en gestart? Wat heb je allemaal geleerd?

Als je goed kijkt hebt je duizenden stapjes gezet, met vallen en opstaan. En misschien voel je dat het allemaal niet zo hard gaat als dat je zou willen.. Herkenbaar, dit voel ik soms ook weleens.

Hoe blijf je stappen zetten?

Maar hoe zorg je er nou voor dat je wél stappen blijft zetten? Hoe zorg je er voor dat je continu vooruitgang maakt?

Wat voor mij enorm geholpen heeft, en nog steeds helpt, is dat ene belangrijke ding. Elke dag weer. Ik stel mijzelf elke dag de vraag: “Wat is het ene meest belangrijke ding dat ik vandaag kan doen om vooruitgang te maken naar mijn dromen?”

Wanneer ik daar een antwoord op heb, weet ik direct wat ik als eerst dien te doen zodra mijn werkdag start. En als ik dit gedaan heb, heb ik een gevoel van trots, van overwinning, en weet ik in ieder geval zeker dat ik weer een stap heb gezet.

Wat zou dat voor je doen als jij iedere dag één ding doet om dichterbij jouw droomvisie te komen? Dichterbij jouw Geluk, of dichterbij die reis of relatie of wat je dan ook wilt? Wat zou dat voor je doen? Voor jouw leven? En lukt het een keer een dag of twee dagen niet, dan is dat geen ramp omdat je de andere 5 dagen van de week wel stappen heb gezet. En een dag rust kan ook je ene belangrijke ding zijn van die dag, dus dan is de missie alsnog geslaagd.

Dus, wat is elke dag jouw ene belangrijke ding om in ieder geval gedaan te hebben?
Stel jezelf elke dag opnieuw die vraag, en kijk hoe je leven veranderd.

Veel liefs,

Baydir

Ps. Voel je dat het tijd is om actie te ondernemen en jouw Geluk op de eerste plek te zetten? Plan dan hier een gratis Visie Gesprek in om te kijken hoe wij dit mogelijk samen voor elkaar zouden kunnen krijgen.

 

Download GRATIS Checklist

Wil jij jouw frequentie verhogen?

Na het invullen van de simpele Checklist weet je op welke 37 manieren jij praktisch jouw frequentie kan verhogen en weet je waar jij staat in de 5 belangrijke aandachtsgebieden. Je creëert hiermee meer bewustzijn, focus en ontvang een toffe verrassing :-)

In gesprek met Ruben Soeteman – Over Licht- & Schaduwwerk in deze tijd

In gesprek met Ruben Soeteman - Over Licht- & Schaduwwerk in deze tijdHoe blijven wij ondanks limitaties groeien en versterken wij ons in onze...

Open Invite

Muziek van Baydir - Open InviteLyrics - Open Invite Going for a ride On my way to this new lifeYeahI'm willing to change I'm willing to face Can...

Hoe 20 minuten middagrust je uren aan energie geeft

Hoe 20 minuten middagrust je uren aan energie geeftHoe 20 minuten middagrust je uren aan energie geeft Een powernap, een meditatie moment, een...

Drie vragen om jezelf te stellen als je het even niet meer weet

3 vragen om jezelf te stellen als je het even niet meer weet3 vragen om jezelf te stellen als je het even niet meer weet Er zijn van die momenten...

Hoe ik mijn snoep- en suikerverslaving heb overwonnen

Hoe ik mijn snoep- en suikerverslaving heb overwonnenHoe ik mijn snoep- en suikerverslaving heb overwonnen Deze week kreeg ik een bericht binnen van...

Angst is een illusie! (Solve for Happy)

Angst is een illusie (Solve for Happy)Angst is een illusie (Solve For Happy) Mo Gawdat is de schrijver van Solve For Happy, het boek de...

Waarom het eerste uur van je dag super belangrijk is

Waarom het eerste uur van je dag super belangrijk isWaarom het eerste uur van je dag super belangrijk is Het eerste uur van je dag, wat doe jij...

Reclaim Yourself

Muziek van Baydir - Reclaim YourselfLyrics - Reclaim Yourself I see zeros and ones Pixels, I played around with pixels And created an entire...

Let’s Play

Muziek van Baydir - Let's PlayLyrics - Let's Play Press start and play It's a beautiful day to alter my neurological pathway Found a Blueprint Menu,...

Remember

Muziek van Baydir - RememberLyrics - Remember Ups and downs Skies and grounds Life    Experience Experiment Creative mind Heart aligned Guiding...

Pin It on Pinterest

Share This
IkBenAwesome.nl