fbpx

Lukt het je maar niet om Gelukkig(er) te zijn?
Wil je wel maar weet je niet hoe?
En wil je van overleven naar Awesome leven?

 
Download nu mijn gratis e-book.
 

Download het e-book

Dit levert het e-book je op:

Focus

Je weet op welke 5 dingen jij je dient te focussen om je innerlijke kracht te ontwaken en zelf jouw pad te bepalen.

Inzicht

Je krijgt inzicht in WAAROM deze 5 stappen zo belangrijk zijn. Ze zijn stuk voor stuk onmisbaar voor blijvend Geluk in je leven. 

Tips

Je hebt direct tips in handen om meer geluk mee te creëren. Want weet dit: Wat je leert dien je ook toe te passen, anders raak je alleen maar gefrustreerd.

Herkenning & Inspiratie

Het kan soms best alleen voelen op jouw levenspad. Daarom vertel ik mijn eigen ervaring naar Geluk om je maximaal te inspireren. Want als ik het kan, dan kan jij het ook! 

Over Baydir

Hai, mijn naam is Baydir, en ik heb vrijwel mijn hele leven “vastgezeten” in overlevingsmodus. Ik ben 18 jaar depressief geweest, heb twee burn-outs ervaren, had vele verslavingen en onhandige gedragingen. Ik verlangde er zó naar om gewoonweg Gelukkig te zijn! Alleen..

Waar ik continu tegenaan liep was:
“Ja, maar hoe dan? Hoe word ik dan écht Gelukkig?”

Tot ik mijn leven in korte tijd volledig omdraaide en ik mijn recept voor Geluk heb samengesteld tot een heerlijk happy maaltijd dat het leven heet!

Toeval? Nee, natuurlijk niet.

Ik heb mijn proces stap voor stap bijgehouden en weet dus wat ik gedaan heb om het zo snel om te draaien. Dit proces heeft me zó geïnspireerd, mijn vuur zó aangewakkerd, dat ik alles wat ik geleerd heb ben gaan delen. En met resultaat.

Wil jij ook een leven waarin jij je vrij voelt, Gelukkig bent, van jezelf houd, en met vertrouwen in jezelf naar jouw meest Awesome leven toe groeit?

Download dan mijn e-book vandaag dan helemaal gratis.

Wat anderen zeggen over de ondersteuning van Baydir

Ik ben dankbaar dat ik zo’n fijn iemand als Baydir ben tegengekomen. Hij heeft niet alleen heel veel kennis en levenservaring, maar vooral een hele fijne energie en dat zegt veel over een mens!

Wat ik zo mooi vind aan Baydir is dat hij altijd de dingen probeert te benaderen vanuit jou. Omdat hij zelf ook door diepe dalen is gegaan, weet hij hoe het is om echt even vast te zitten. Op basis van jouw verhaal geeft hij je nieuwe inzichten en reikt hij handige tools aan die je helpen stapsgewijs te komen waar je wil zijn. The best teachers are those who tell you where to look, but don’t tell you what to see.

Geluk is een keuze en Baydir is iemand die je helpt dat weer langzaam te kunnen voelen als je het bent kwijtgeraakt..

Lizzy Hissink

“Respect voor hoe jij de dingen weet uit te leggen. Ik geloof wel dat je daar een hele weg voor hebt afgelegd. Het is helder, niet te kort en niet te lang, en het is overtuigend, je brengt het met veel enthousiasme over. Het gaat diep, maar is toch uiteindelijk heel praktisch (zeer belangrijk!).

Je geeft waardevolle handvatten en technieken die je op dagelijkse basis kunt toepassen. Ik ervaar nu al dat als ik dit iedere dag toepas, mijn leven ten goede verandert. En het is niet moeilijk, het is soms zelfs verbazend simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het echt dóén en er elke dag even aandacht aan besteden.”

Marloes Boer

“Even geleden bevond ik mijzelf in een dieptepunt van mijn leven. Vanuit de put ben ik in gesprek gegaan met Baydir. 

Angstige doemgedachten maakten plaats voor een positieve mindset. Nu ik mij dankzij deze methode bewust ben geworden van wat ik nodig heb, ben ik elke dag moeiteloos bezig met doen wat goed voor mij is. In de spaarzame momenten dat ik het even moeilijk heb met mijzelf werp ik gewoon een blik op mijn passielijst, herinner ik mij direct weer wie ik daadwerkelijk ben en maken wolken weer plaats voor de zon.

Het leven is prachtig en zou elke dag gevierd mogen worden.

Marcel Croes

Vrij leven. Meer vertrouwen in jezelf. Meer geluk. Meer Zelfliefde.

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens, dat is wel zo Awesome.
Voor meer info bekijk de Privacy Policy.

Pin It on Pinterest