fbpx

Leer (eindelijk) om praktisch jouw eigen Geluk te creëren


De volledige 8-weekse cursus bundel

 

Nu maar €35,-

Focus op Geluk & Verhoog Je Frequentie

Lukt het je maar niet om je frequentie te verhogen en Gelukkig te zijn? Wil je wel maar weet je niet hoe?

Ik herken het. Na 18 jaar aan depressies, twee burn-outs, vele verslavingen, “stoornissen” en onhandige gedragingen.. Man, ik verlangde er zó naar om Gelukkig te zijn! Alleen..

Waar ik continu tegenaan liep was: “Ja, maar hoe dan?!”

Tot ik mijn leven in korte tijd volledig omdraaide en het enthousiasme en Geluk eindelijk (!) uit mijn ogen straalde. Was deze ommekeer toeval? Verre van. Ik heb mijn pad stap voor stap bijgehouden. Dit heeft mijn innerlijk vuur zó aangewakkerd, dat ik alles wat ik heb geleerd ben gaan delen. En met resultaat.

Wil jij ook een leven waarin jij je vrij voelt, meer ontspannen bent, Gelukkig bent en zelf krachtig invloed uit oefent op jouw Geluksgevoel?

Deze Online Cursus heeft één helder doel: PRAKTISCH jouw gevoel van Geluk blijvend verhogen.

Voor wie is deze cursus?

Het is me opgevallen dat het veel soorten mensen helpt om stappen te zetten. De informatie en oefeningen in deze cursus helpen bij:

  • Ongelukkig zijn & niet weten hoe dit om te draaien
  • Overspanning & Burn-out
  • Somberheid & Depressie
  • Meer Geluk willen ervaren op dagelijkse basis en (weer) willen gaan stralen

De 4 Praktische Focuspunten voor Geluk

Nature Forest Light

Module 1:
Bewust Zijn

Creëer jij jouw realiteit of creëert jouw realiteit jou? Leer hoe je jouw eigen realiteit kan creëren en daarmee jouw wereld kan vormgeven. Wordt de magiër van jouw realiteit.

Nature Forest Light

Module 2:
Ontspanning & Input

Heb je vaak last van stress en ben je gespannen? Leer om vanuit ontspanning te leven en jezelf in een staat van openheid en groei te bevinden. Je leven zal zo veel lichter worden.

Module 3:
‘Instant’ Geluk

Waarom wachten tot iets je Gelukkig maakt? Geluk is zelf te creëren. Leer welke ingrediënten je kan inzetten om op dagelijkse basis meer Geluk te creëren, waardoor je jouw fundering van Geluk verhoogt. En je frequentie.

Module 4:
Heling

Emotionele intelligentie is cruciaal om jezelf te kunnen helen. Leer jouw emoties beter kennen en als kompas te gebruiken, zodat je emoties je maatje worden. Want jouw emoties zijn de sleutel tot jouw Geluk :-)

“Ik geloof dat iedereen zichzelf oprecht kan leren waarderen.

Dat iedereen een leven kan leiden met een sterke fundering van Geluk.

Je hebt alleen de juiste inzichten, tools en ondersteuning nodig.”

Inhoud Programma

Week 1 – Bewust Zijn

In de eerste week brengen we bewustzijn naar een nieuw wereldbeeld en keren we naar binnen zodat je bewust wordt van je innerlijke wereld, waardoor je jouw creatiekracht als Mens terug pakt.

Week 2 – Bewust Zijn In De Praktijk

In de tweede week ga je alles wat je geleerd hebt in de eerste week beoefenen. Je kiest zelf of je alle oefeningen doet of focus hebt op één specifieke oefening, zodat je zelf jouw snelheid van de cursus bepaald.

Week 3 – Ontspanning & Input

Week drie gaat over spanning en stress en wat je praktisch kunt doen om in een staat van ontspanning, openheid en groei te komen en blijven, waardoor je een relaxter, vrijer en een meer ontspannen leven creëert.

Week 4 – Ontspanning & Input In De Praktijk

In week vier ga je aan de slag met het in de praktijk brengen van de informatie en oefeningen uit week drie, zodat het ankert en het beter blijft plakken. Je brengt kleine veranderingen aan in je dag, met interessante gevolgen.

Week 5 – Instant Geluk

In week vijf brengen we bewustzijn naar simpele en krachtige manieren om in elk moment Geluk aan te wakkeren. Ook leer je bewuster naar Geluk toe te bewegen, zodat je trilling en Gelukscijfer blijft stijgen. 

Week 6 – Instant Geluk In De Praktijk

 Week zes is wederom een praktijk week, waarin je gaat oefenen om jouw Geluk aan te wakkeren zodat je het ook écht gaat voelen. Ook ga je op dagelijkse basis meer Geluk creëren door bewust te kiezen voor jouw energiegevers.

Week 7 – Heling

Tijdens week 7 ligt de focus op heling via je emoties, triggers en het verwerken van het verleden, zodat ongemakkelijke emoties ingezet worden voor mega heling en groei. Licht (Geluk) verschijnt automatisch wanneer Donker afneemt.

Week 8 – Heling In De Praktijk

In week acht ga je weer spelen met oefeningen uit week zeven. Aan het eind van de week ontvang je een extra video, namelijk de geliefde PassieTest, zodat je nóg beter weet wat je energie geeft en hier naar kan gaan leven.

Praktische informatie

Nature Forest Light

Praktisch & Eigen Tempo 

Juist omdat spirituele mensen vaak uit zichzelf meer naar het Universum gericht zijn en moeite hebben met de praktische aardse kant, is er voor gekozen deze cursus heel praktisch te maken: onderzoeken, experimenteren, voelen en vooral ruimte om te DOEN en ervaren. En loop vooral je eigen tempo.

20+ Video’s & Werkboek

De ene week video’s met waardevolle informatie, de week erna het implementeren van de informatie. Samen ontvang je 20+ video’s vol met belangrijke informatie en oefeningen om zelf in controle te komen van jouw Geluk. Ook ontvang je een werkboek die je uit kan printen om de oefeningen in te maken.

Ondersteuning

Je kan de cursus zelf doen, alleen mocht je vragen hebben, stuur mij gewoon een mail en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Zo heb je 8 weken lang ondersteuning. Je hoeft het niet alleen te doen :-)

Ook als je vragen hebt over de rest van deze bundel, mail me gerust.

Marloes: "het (geluk creëren) is niet moeilijk, het is soms zelfs verbazend simpel." ★★★★★

Deze bundel bevat ook:

Challenge: Heel Jezelf Editie

In deze 10-Daagse Challenge, geïnspireerd door de documentaire “HEAL”, ontdek je:

Hoe vele mensen die terminaal ziek waren zichzelf hebben genezen en geheeld en hoe jij jezelf kunt helen met 9 belangrijke focuspunten.

Je leert verschillende manieren om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te helen.

Waarom schaduw werk cruciaal is voor jouw heling én drie manieren om jouw positieve emoties te verhogen. 

Het Realiteitsmodel

Ontwaken voor nieuwe realiteiten is net als het lopen in een enorm doolhof met hoge heggen en oneindige doorlopende paden.

Wat als je kan uitzoomen en vanuit een helikopterview kan kijken? Ik heb 8 jaar diepgaand onderzoek in één model samengebracht, in een video-reeks van 6 delen, waarin je kunt zien waar je staat en welke grotere perspectieven er nog meer zijn.

Hierdoor kan je met meer helderheid, rust en vertrouwen jouw unieke pad bewandelen.

"Het gaat diep, maar is toch uiteindelijk heel praktisch." ★★★★★

Dit is wat anderen zeggen

“Respect voor hoe jij de dingen weet uit te leggen. Ik geloof wel dat je daar een hele weg voor hebt afgelegd. Het is helder, het is overtuigend, je brengt het met veel enthousiasme over. Het gaat diep, maar is toch uiteindelijk heel praktisch (zeer belangrijk!).

Marloes Boer

“Baydir is als een katalysator voor Persoonlijke Transformatie. Met zijn oprechtheid, begrip en ondersteuning laat hij je weer in je kracht staan. Hij herinnert je er weer aan wat JIJ allemaal in je hebt, en hoe AWESOME je werkelijk bent.”

Sylven Claessen

Ik ben dankbaar dat ik zo’n fijn iemand als Baydir ben tegengekomen. Hij heeft niet alleen heel veel kennis en levenservaring, maar vooral een hele fijne energie en dat zegt veel over een mens!

Lizzy

“HELD!! Tranen in mijn ogen, het laatste stuk (van het Realiteitsmodel). Een hele heldere overview van DE leven! De essentie geniaal in woorden gevat. Ik vind het een meesterwerk! Is de pdf versie van het model al te koop? Dan hang ik het op als reminder.”

Kelly Groen

“Even geleden bevond ik mijzelf in een dieptepunt van mijn leven. Vanuit de put ben ik in gesprek gegaan met Baydir. Angstige doemgedachten maakten plaats voor een positieve mindset. Nu ik mij bewust ben geworden van wat ik nodig heb, ben ik elke dag moeiteloos bezig met doen wat goed voor mij is. Het leven is prachtig en zou elke dag gevierd mogen worden.

Marcel Croes

“Tijdens een enorme dip, die bestond uit extreme angsten, heeft Baydir mij geholpen. Hij heeft me oefeningen gegeven, hij heeft me geholpen met bewust worden van overvloed i.p.v. tekort. Door zijn enorme betrokkenheid kon ik zelfs in mijn diepste momenten contact met hem zoeken. Terug naar de basis van de ademhaling heeft voor mijn gevoel mijn leven gered. Diepe dankbaarheid voel ik!”

Maaike Bloos

Meld je aan en krijg direct toegang

Focus op Geluk

Online Cursus – 8 weken

Dit levert het je op:

 Leer hoe je jouw eigen realiteit kan creëren, zodat je jouw innerlijk kracht en Geluk

 Leer om vanuit ontspanning, openheid en groei te leven, zodat het leven een veel fijnere ervaring wordt

 Leer in elk moment meer Geluk creëren en jouw emoties als kompas te gebruiken

 8 weken lang ondersteuning via mail

 Inclusief 1:
De geliefde PassieTest, voor nóg meer helderheid in wat je energie geeft

 Inclusief 2:
10-Daagse Challenge – Heel Jezelf Editie, waarin je met de 9 belangrijkste focuspunten aan de slag gaat om jezelf te helen

 Inclusief 3:
Het Realiteitsmodel, zodat je leert uitzoomen en je met meer rust en vertrouwen jouw unieke pad kan blijven bewandelen

Wil je eerst nog wat vragen of overleggen?

Mail gerust naar hallo@ikbenawesome.nl en ik antwoord zo spoedig mogelijk.

Pin It on Pinterest

IkBenAwesome.nl