fbpx

Doei depressie en burn-out met “Awesome Input”

MEGA aanbieding

8-weekse Online Cursus “Bewust Zijn & Geluk”

Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen door je te focussen op specifieke ingrediënten. Ga 8 weken aan de slag met deze online cursus en..

✅ Leer hoe je jouw eigen realiteit kan creëren en vormgeven.✅ Leer om vanuit ontspanning, openheid en groei te leven.
✅ Leer hoe je in elk moment meer Geluk kunt creëren.
✅ Leer jouw emoties als kompas te gebruiken tot meer Geluk.

Doei depressie en burn-out met “Awesome Input”

In deze video wil ik het graag hebben over je input, omdat je input je output bepaald.

Heb je onhandige input, dan is je output ook onhandig. Heb je Awesome Input, dan is je output ook Awesome. Wat bedoel ik hiermee?

De meeste mensen weten dat gezond eten en drinken, genoeg bewegen en voldoende slapen nodig zijn om je goed te voelen. Wanneer dienend eten en drinken je input is, je dus dingen in je lijf stopt die vóór je werken, voel jij je beter. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Stop je dingen in je lijf die je niet dienen, heeft dit ook effect op je op al deze vlakken.

Voeding, beweging & slaap
Zo kwam ik er achter dat bijvoorbeeld veel van mijn angsten en sociale angsten gevoed werden en veel heftiger werden door niet dienend eten. Ik ben mijn eetpatroon gaan optimaliseren, en veel van mijn angsten en nare gevoelens en negatieve gedachten werden ineens minder of verdwenen gewoon. Het bleek dat zwaar bewerkt eten, suikers, e-nummers, dierlijke producten en alles uit de frituur en niet alleen een oorzaak waren van mijn angsten en negatieve gedachten, maar ook grote invloed hadden op mijn energie niveau, mijn motivatie, mijn inspiratie en levenslust, op de verbinding met mijzelf en met het spirituele. Dit is wat veel mensen zich niet beseffen. Het meeste eten wat er in de winkel ligt is vulling. Terwijl je voeding nodig hebt om je ware potentie naar boven te halen.

Met beweging en sport precies hetzelfde. Lig je de hele dag op de bank TV te kijken, dan is je energie input 0,0. Het resultaat van je output is meestal dan ook luiheid, gaarheid en dufheid. Maar is je dagelijkse input een uur sporten, dan zal je lichaam de energie die je erin gestopt hebt ook als output gaan geven. Dus krijg je meer energie.

Er is véél meer input
Alleen je input gaat veel verder dan wat je eet, drinkt, beweegt en slaapt. Zeker in de tijd waarin we nu leven. Het gaat namelijk om AL je input van al je zintuiglijke waarnemingen. Welke algehele informatie input heb je?

Misschien stop je goeie dingen in je lichaam, alleen wat smeer je op je lichaam aan crèmepjes, aan zalfjes, aan zeep? Wat voor een deo gebruik je? Wat voor een luchtje spuit je op? Dit neemt je huid allemaal op en komt ook in je lichaam terecht.

Welke input heb je als het gaat om alles wat je ziet, kijkt, en leest? Wat kijk je aan media, films, series, documentaires, YouTube filmpjes? Wat lees je aan boeken, kranten, artikelen, blogs? Wat kijk en lees je allemaal op  Social Media? Hoe spendeer jij je tijd op Internet en welke informatie laat jij toe in jouw brein? Is dat Awesome informatie? Of Onhandige informatie?

Welke input heb je als het gaat om alles wat je hoort? Welke muziek luister je? Wat hoor je allemaal in je omgeving? Wat komt er allemaal jouw oren binnen?

Welke input heb je qua omgeving? In wat voor een werkomgeving bevind jij je elke dag? Is het rustig of chaotisch? Heb je een enorme werkdruk met allerlei targets of kan jij je eigen dag een beetje indelen? Met welke collega’s werk je? Zijn ze positief of lopen ze alleen maar te zeiken? Dat heeft invloed op je.

Waar woon je? In een buurt waar jij je niet veilig voelt of juist wel? Hoe woon je? Heb je genoeg ruimte en is het rustig of heb je continu buren die ruzie maken of geschreeuw om je heen? En hoe heb jij je huis ingericht? Alle spullen die je hebt, dienen die jouw welzijn?

Wie zijn je vrienden en zie je jou familie veel? Helpen zij jou om te groeien en moedigen zij je aan, of zijn ze je eigenlijk continu aan het afkraken en kleineren en begrijpen ze je niet?

ALLES heeft invloed op jouw gemoedstoestand. Alles heeft invloed op jouw zijn, op wie je bent.

“Ik realiseerde me waarom ik in ee depressie zat en in een burn-out terecht was gekomen.”
Toen ik me begon te beseffen dat alle input van invloed was op me, realiseerde ik me waarom ik in een depressie zat. Waarom ik in een burn-out terecht was gekomen. Waarom ik het leven zwaar en ellendig vond. Ik realiseerde me dat vrijwel al mijn input helemaal niet Awesome was. Het was bijna allemaal onhandige!

Zo ben ik al mijn input onder de loep gaan nemen, en heb ik stapje voor stapje veranderingen aangebracht. Ik veranderde mijn onhandige input naar Awesome input.

  • Ik verving mijn gewoonte van junkfood naar levend voedsel, dus verse groenten, fruit, zaden, noten etc.
  • Ik verving al mijn shampoos, deo’s, met gezondere alternatieven.
  • Ik verving mijn “entertainment” veelal met inspirerende en informerende speeches, lezingen, documentaires, online video cursussen. Juist dingen waar ik van leer en van groei.
  • Ik verving vrienden die toevallig zo in mijn leven waren gekomen en ik “wel oké” vond, met mensen die mij inspireerde.
  • Ik verving mijn muziekvoorkeur van Alternatieve Rock en Metal met rustgevende piano en meditatie muziek en inspirerende filmmuziek.
  • Ik zette alle pushberichten op mijn telefoon uit zodat ik niet continu afgeleid werd.
  • Ik schreef me uit voor alle nieuwsbrieven zodat ik amper meer mails binnen kreeg. Ik las ze toch amper.
  • Ik ben de stilte op gaan zoeken om meer in connectie te komen mijzelf.
  • Ik ben mijn huis gaan opruimen en veel spullen weg gedaan. Hoeveel rust en ruimte dit geeft wordt zwaar onderschat.\
  • En uiteindelijk verving ik mijn complete vakgebied als werknemer in de ICT met IkBenAwesome.nl, een eigen bedrijf waarbij ik mensen ondersteun in hun persoonlijke ontwikkeling.

Zo heb ik dus bewustzijn gebracht naar al mijn input op elk vlak van mijn leven en heb ik aanpassingen gemaakt. Ik heb mijn onhandige input vervangen met Awesome input. En dit allemaal om mijn welzijn te vergroten. Om mijn Geluk te vergroten. Om terug bij mezelf te komen en écht te worden wie ik wil zijn, en daarmee mijn ware potentie te leven.

En echt, ik weet het zeker. Zodra je hier op gaat letten en veranderingen aanbrengt, gaat je leven compleet veranderen.

Deze video is onderdeel van de Online Cursus “Bewust Zijn & Geluk”.
Nu in de MEGA aanbieding!

Download GRATIS Checklist

Wil jij jouw frequentie en Geluk verhogen?

Na het invullen van de checklist weet je welke 5 onderdelen belangrijk zijn om jouw frequentie te verhogen en weet je waar jij staat in elk onderdeel. Krijg direct meer bewustzijn, focus en een verrassing!

In gesprek met Ruben Soeteman – Over Licht- & Schaduwwerk in deze tijd

In gesprek met Ruben Soeteman - Over Licht- & Schaduwwerk in deze tijdHoe blijven wij ondanks limitaties groeien en versterken wij ons in onze...

Open Invite

Muziek van Baydir - Open InviteLyrics - Open Invite Going for a ride On my way to this new lifeYeahI'm willing to change I'm willing to face Can...

Veel negatieve emoties? Leer je emoties gebruiken als kompas

Veel negatieve emoties? Leer je emoties gebruiken als kompas8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Minder stress, meer ontspannen? Het begint hiermee

Minder stress, meer ontspannen? Het begint hiermee8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te...

Transformeer naar optimist met deze oefening

Transformeer naar optimist met deze oefening8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is te trainen...

Dit is hoe jij jouw eigen waarheid en realiteit creëert

Dit is hoe jij jouw eigen waarheid en realiteit creëert8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk is...

Sta je regelmatig even stil? Of ren je jezelf een burn-out in? Voorkom het hiermee!

Sta je regelmatig even stil? Of ren je jezelf een burn-out in? Voorkom het hiermee!8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is...

Kwetsbaarheid als tool naar echte en diepgaande verbindingen

Kwetsbaarheid als tool naar echte en diepgaande verbindingen8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Wat breekt jouw geluk? Dit is super belangrijk om te weten!

Wat breekt jouw geluk? Dit is super belangrijk om te weten!8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte. Je Geluk...

Word je gek van jouw gedachten? Waarom jij jouw gedachten niet bent

Word je gek van jouw gedachten? Waarom jij jouw gedachten niet bent8-weekse Online Cursus "Bewust Zijn & Geluk" Gelukkig zijn is een gewoonte....

Pin It on Pinterest

Share This
IkBenAwesome.nl