fbpx

 

Ben je er klaar voor om in 7 dagen jouw frequentie te verhogen? 

 

 

Doe nu mee met de GRATIS challenge!

 

 

Ja, ik doe mee!

Dit levert de 7-daagse challenge je op

Waardevolle Kennis

Deze challenge zit vol praktische informatie waar je daadwerkelijk wat mee kan. Elke dag worden er onmisbare onderwerpen belicht om je frequentie te verhogen.

Z

Focus

Een week lang focus op wat er écht toe doet: jouw groei en ontwikkeling. Na deze challenge  kan je zelf al flinke veranderingen maken in jouw leven.

Hogere Frequentie

Het verhogen van je frequentie is het hele doel, toch? Daarom ga je elke dag aan de slag met oefeningen die je direct in de praktijk gaat uitvoeren.

Gratis Video's

In deze challenge zijn een aantal video’s uit mijn online cursus beschikbaar gesteld, speciaal om er voor te zorgen dat je écht leert van deze challenge!

Dit is wat je ontdekt

Hoe je jouw ochtend in een hogere frequentie start

Waarom levende voeding je letterlijk leven geeft

Een actie die jouw frequentie/geluk instant verhoogt

Een manier om meer innerlijke rust en vrede te creëren

Wat jouw Geluksmakers zijn

Hoe helderheid in wat je wilt jouw frequentie verhoogt

Schrijf je in voor de gratis challenge

Schrijf je nu hieronder in om je aan te melden voor de challenge. Veel plezier!

Liefs,

Baydir

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens, dat is wel zo Awesome.
Voor meer info bekijk de Privacy Policy.

Dit is wat anderen zeggen

“Respect voor hoe jij de dingen weet uit te leggen. Ik geloof wel dat je daar een hele weg voor hebt afgelegd. Het is helder, niet te kort en niet te lang, en het is overtuigend, je brengt het met veel enthousiasme over. Het gaat diep, maar is toch uiteindelijk heel praktisch (zeer belangrijk!).

Je geeft waardevolle handvatten en technieken die je op dagelijkse basis kunt toepassen. Ik ervaar nu al dat als ik dit iedere dag toepas, mijn leven ten goede verandert. En het is niet moeilijk, het is soms zelfs verbazend simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het echt dóén en er elke dag even aandacht aan besteden.”

Marloes Boer

Ik ben dankbaar dat ik zo’n fijn iemand als Baydir ben tegengekomen. Hij heeft niet alleen heel veel kennis en levenservaring, maar vooral een hele fijne energie en dat zegt veel over een mens!

Wat ik zo mooi vind aan Baydir is dat hij altijd de dingen probeert te benaderen vanuit jou. Omdat hij zelf ook door diepe dalen is gegaan, weet hij hoe het is om echt even vast te zitten. Op basis van jouw verhaal geeft hij je nieuwe inzichten en reikt hij handige tools aan die je helpen stapsgewijs te komen waar je wil zijn. The best teachers are those who tell you where to look, but don’t tell you what to see.

Geluk is een keuze en Baydir is iemand die je helpt dat weer langzaam te kunnen voelen als je het bent kwijtgeraakt..

Lizzy Hissink

“Baydir is als een katalysator voor Persoonlijke Transformatie.

Als je door de bomen het bos niet meer ziet, en je het misschien even niet meer weet, heeft hij heeft een unieke manier van jou vragen te stellen, waardoor je weer volledige duidelijkheid krijgt over wie je bent, wat je missie is, en wat jij wilt bereiken.

Met zijn oprechtheid, begrip en ondersteuning laat hij je weer in je kracht staan.

Hij herinnert je er weer aan wat JIJ allemaal in je hebt, en hoe AWESOME je werkelijk bent.

Elke keer dat ik met hem spreek ga ik terug naar huis met een herboren gevoel van helderheid, vreugde en zelfvertrouwen, die constant groeit, met dank aan deze katalysator voor Awesomeness!”

Sylven Claessen

Groeiend zelfvertrouwen. hogere frequentie. Meer geluk. Meer zelfliefde.

Pin It on Pinterest

IkBenAwesome.nl