fbpx

 

Wil jij heel gericht en gefocust aan de slag met jouw heling?  
  

Doe dan nu mee met de Challenge

Herken je dat..

Je allerlei klachten hebt op één of meerdere gebieden: lichamelijk, mentaal, emotioneel of energetisch/spiritueel?

Misschien ben je wel overspannen geraakt, in een depressie en/of burn-out terecht gekomen. Of je ervaart veel moeheid, onrust en angst.

Je weet dat jij jezelf kan helen door je frequentie te verhogen. En dat je frequentie verhoogt door praktisch met jouw heling aan de slag te gaan.

Alleen.. Je vind het lastig. Want hoe dan?! En waar begin je praktisch?

Hoe zou het zijn als..

Je precies zou weten waar jij je op dient te focussen, zodat jij jezelf met een heldere focus kunt helen?

Je door zou hebben hoeveel invloed je hebt op jouw gezondheid? En je jouw helende vermogens aanwakkert middels de praktische keuzes die je maakt?

Je meer ontspanning, meer geluk, meer energie en meer zelfliefde zou voelen en ervaren?

Als dit je aanspreekt, dan past deze challenge goed bij jou :-) 

Dit levert de 10-daagse challenge je op

Heling

Heel jezelf met de inzichten uit deze challenge. Het is goed mogelijk dat er al heling plaatsvind tijdens de challenge, waardoor je ook je frequentie verhoogt.

Z

Focus

10 dagen lang elke dag aan de slag met informatie en oefeningen gericht op jouw heling. Na deze challenge kan je heel gefocust aan de slag met jouw heling.

Waardevolle Kennis

Als iedereen deze kennis zou hebben en het in de praktijk toe zou passen, dan zou de wereld in rap tempo een kwantum sprong maken naar een nieuw bewustzijnsveld.

Gratis 1 op 1 Sessie

Het zou een verrassing moeten zijn, alleen ik ben te enthousiast haha. Aan het eind nodig ik je uit voor een gratis 1 op 1 sessie, specifiek gericht op jouw situatie.

Dit is wat je ontdekt

Hoe vele mensen die terminaal ziek waren zichzelf hebben genezen en geheeld

Hoe jij jezelf kunt helen met 9 belangrijke focuspunten

Verschillende manieren om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te helen

Waarom schaduwwerk cruciaal is voor jouw heling

3 krachtige manieren om jouw positieve emoties te verhogen

Over Baydir

Hai, ik ben Baydir, motivator, inspirator en ervaringsdeskundig coach voor mede spelers in deze Game of Life die hun frequentie willen verhogen.

Een aantal kenmerken van mij zijn: introvert, hooggevoelig, hoogste waarheidsgenieter, begripvol, betrokken en authentiek.

In de afgelopen jaren heb ik veel bereikt aan heling, groei en ont-wikkeling en daar ben ik trots op. Zo heb ik o.a. in korte tijd 18 jaar aan depressies omgedraaid, heb ik veel mogen leren van twee burn-outs en heb ik vele (sociale) angstenverslavingen en onhandige gedragingen achter me gelaten. Mijn frequentie is enorm gestegen.

Inmiddels heb ik zó veel praktische kennis opgedaan over hoe je jouw frequentie kan verhogen, hoe jij jouw eigen Geluk kunt creëren, jezelf kunt helen en jouw leven vorm kan geven zoals jij dit wilt.. Dit is te kostbaar om niet te delen!

Daarnaast is anderen ondersteunen om het avontuur naar heling en een hogere frequentie succesvol aan te gaan gewoon iets wat me enorm blij maakt :-)

Jason: “Ik merk dat ik rustiger in mijn hoofd ben geworden.”
★★★★★

Dit is wat anderen zeggen over de challenge

Ik wilde aan de 10-daagse challenge mee doen omdat ik niet steeds wil terug vallen en niet meer passief wil zijn. Ik wil weer gelukkig zijn, dit sprak mij aan. Ik raad het mensen aan die steeds vast lopen en depressief worden of die een burn-out hebben of als je lichamelijke klachten hebt. Je stelt mensen op hun gemak en je vertelt ook over je zelf. Alle onderwerpen zijn belangrijk om mee aan de slag te gaan, je hoeft het niet alleen te doen!

Melanie Vorstelman

“Respect voor hoe jij de dingen weet uit te leggen. Ik ervaar nu al dat als ik dit iedere dag toepas, mijn leven ten goede verandert. En het is niet moeilijk, het is soms zelfs verbazend simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het echt dóén en er elke dag even aandacht aan besteden.”

Marloes Boer

Ik ben dankbaar dat ik zo’n fijn iemand als Baydir ben tegengekomen. Hij heeft niet alleen heel veel kennis en levenservaring, maar vooral een hele fijne energie en dat zegt veel over een mens!

Lizzy Hissink

Ik geniet van je challenge en kom er lekker in. Mijn complimenten voor jouw teksten, filmpjes en energie!! Zat een beetje in de put omdat ik afscheid heb genomen van een paar klanten en dus omzet. Maar door de challenge zie ik dit nu als mega overwinningen, omdat ik weet dat het werk wat ik voor deze klanten deed, niet het werk is waar ik happy van word. Dus eigenlijk een mega overwinning om bij mijn eigen visie te blijven.

Kelly de Groen

Meld je aan en krijg direct toegang

Challenge: Heel Jezelf Editie

10 dagen Focus op Jouw Heling

Na deze Challenge weet jij:

 Hoe vele mensen die terminaal ziek waren zichzelf hebben genezen en geheeld

Hoe jij jezelf kunt helen met 9 belangrijke focuspunten

 Verschillende manieren om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te helen

 Waarom schaduw werk cruciaal is voor jouw heling

 3 krachtige manieren om jouw positieve emoties te verhogen

BONUS:
 1 op 1 sessie, specifiek gericht op jouw situatie. We onderzoeken hoe jij jouw frequentie kan verhogen en wat je daarvoor nodig hebt

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze challenge?

Deze challenge is voor spirituele mensen die praktisch aan de slag willen met het helen van zichzelf.

Hoeveel tijd investering vraagt deze challenge?

Je bent elke dag ongeveer 15-20 minuten bezig met een video + de bijbehorende oefening.

Hoe werkt de challenge?

Vanaf het moment dat jij je aanmeld krijg je direct toegang tot de leeromgeving. Dag 1 zal daar beschikbaar zijn. Na 24 uur wordt dag 2 beschikbaar enzovoort, zodat je elke dag één les kan volgen.

Hoe zit het met de tijdelijke gratis 1 op 1 sessie?

Op dag 10 van de challenge krijg je de mogelijkheid om een gratis sessie met mij te plannen. 

LET OP: wegens drukte kan ik deze sessie niet op korte termijn garanderen. Wees er dus op tijd bij :-)

Pin It on Pinterest

IkBenAwesome.nl