fbpx

Persoonlijke Ademsessie

 

Adem je Vrij en verhoog je frequentie

 

Boek Sessie

De enorme kracht van ademhaling

Verlang je naar meer rust en ontspanning? Meer energie? Wil jij jouw frequentie verhogen en dichter bij jezelf komen te staan? 

Je ademhaling gaat je hierbij helpen.

Jouw bewuste ademhaling is een sleutel tot het onderbewuste, waarbij het heling kan brengen op verschillende frequentie niveau’s.

Als mens hebben hebben we samengevat 5 frequentielichamen:

  • Je Bron Frequentie
  • Je Bewuste Mind Frequentie
  • Je Onderbewuste Mind Frequentie
  • Je Emotionele Frequentie
  • Je Lichaamsfrequentie

Wanneer je met bewuste ademhaling aan de slag gaat, open je en maak je ruimte in je lijf om vastzittende energie (emoties en onderbewuste overtuigingen) ‘los te weken’ en uit je systeem te laten afvloeien.

En wanneer je tijdens het ademen een bewuste intentie hebt gezet met je Bewuste Mind, dan kan dit een helend effect hebben alle vier de niveau’s.

Via een ademsessie werken we met alle vier je frequentielichamen, zodat ze meer in lijn komen te staan met je ware zelf, je Bron Frequentie.

Maaike: "Terug naar de basis van de adem heeft voor mijn gevoel mijn leven gered." ★★★★★"

Dit is wat een ademsessie je geeft

Nature Forest Light

Meer Rust & Ontspanning

Adem de stress en onrust uit je lijf en maak (letterlijk) ruimte voor hogere frequentie emoties en gedachten die nu beter bij je passen. Sommige mensen ervaren een rust die ze in jaren niet gevoeld hebben.

Nature Forest Light

Vrijheid (van blokkades)

Onderdrukte emoties worden opgeslagen in het lichaam. Middels ademhaling kan jij jezelf vrij ademen van vastzittende emoties, blokkades, trauma en belemmerende overtuigingen.

Energie (weer) laten stromen

Extra zuurstof in je lichaam zorgt ervoor dat je energie weer gaat stromen. En wanneer oude energie je lichaam verlaat, blijft de energie beter doorstromen, waardoor jij weer beter flowt.

Nature Forest Light

Van hoofd naar lijf & hart

De adem brengt je (terug) in je lichaam en vaak voorbij het ego, waardoor je na een sessie dichterbij jezelf staat, meer helderheid hebt in je hoofd en beter kan voelen wat nu écht belangrijk is voor je.

Verhoog je frequentie

Lage trilling emoties verlaten je lichaam, er ontstaat meer energie en verbondenheid met je lijf en hart. Je voelt je vrijer, rustiger en meer in ontspanning. Je trilling verhoogt bij elke sessie. Dat is de kracht van je adem!

 

“Het verbaast me elke keer weer hoeveel effect het heeft op mensen.

De methode is super toegankelijk en is gericht op het onderbewuste, waar je met praten meestal niet bijkomt.

De heling die plaatsvind.. De resultaten die men ziet.. Geweldig!”

Hoe ziet een sessie er uit?

We hebben de sessie in een relaxte, huiselijke setting, waarbij we met water of thee jouw intentie bespreken voor de sessie.

Daarna zullen we de ademsessie ingaan. De methode welke ik over het algemeen gebruik is de Verbonden Ademhaling. Tijdens het verbonden ademen voel je verschillende sensaties, waar ik je doorheen begeleid om de zuurstof op plaatsen in het lijf te laten komen waar het nodig is zodat het heling kan brengen.

Omdat zowel inspanning als ontspanning een belangrijk onderdeel zijn van heling, nemen we na het ademen voldoende tijd om te ontspannen en je ervaring te delen mocht je die behoefte voelen.

"Ademhaling is een awesome sleutel tot meer ontspanning, rust, energie & heling."

Over Baydir

Hai, ik ben Baydir, motivator, inspirator en ervaringsdeskundig coach voor mede spelers in deze Game of Life die hun awakening willen navigeren en hun frequentie willen verhogen.

Jaren geleden had ik geen idee hoe krachtig bewuste ademhaling was. Tijdens momenten van stress, (sociale) angst en paniek aanvallen, had ik geen idee wat ik moest doen. Tot ik leerde hoe ik bewust mijn adem in kon zetten om mijn lichaam en geest te kalmeren en vrijer te leven.

De Wim Hof Methode, Buteyko, Verbonden Ademhaling, Box Breathing, er zijn vele ademtechnieken die in te zetten zijn voor specifieke doeleinden. 

De opleiding tot holistisch ademcoach heeft de kracht van ademhaling volledig voor mij bevestigd: het is een prachtige tool voor diepgaande heling op het pad naar een hogere trilling.

Als hoogste waarheidsgenieter is mijn missie: laten we dit leven zo bewust mogelijk ervaren met alles wat is en tegelijkertijd genieten van de terugkeer naar hogere staten van bewustzijn en hogere trillingsvelden. Dit is waarom we hier zijn!

Wat anderen zeggen over de ademsessies

“Wauw, wat was de ademsessie weer magisch. Ik kon mij er helemaal aan overgeven dankzij de liefdevolle bedding die Baydir creëert. Zacht-krachtig en aanwezig, waardoor er bij mij een diepe lading vrij kwam en ik mij veel lichter voel. Voel me echt super levendig en blij.. dankjewel Baydir! Dit ga ik nog heel veel keer ervaren met jou. Kado aan mezelf. Veel liefs, Vanessa.

Vanessa Leon

Vocal Coach

Tijdens een enorme dip, die bestond uit extreme angsten, heeft Baydir mij geholpen. We hebben gesprekken gehad, hij heeft me oefeningen gegeven, hij heeft me geholpen met bewust worden van overvloed i.p.v. tekort. Door zijn enorme betrokkenheid kon ik zelfs in mijn diepste momenten contact met hem zoeken. Terug naar de basis van de ademhaling heeft voor mijn gevoel mijn leven gered. Diepe dankbaarheid voel ik!“

Maaike Bloos

“Respect voor hoe jij de dingen weet uit te leggen. Ik geloof wel dat je daar een hele weg voor hebt afgelegd. Het is helder, het is overtuigend, je brengt het met veel enthousiasme over. Het gaat diep, maar is toch uiteindelijk heel praktisch (zeer belangrijk!).

Marloes Boer

Boek jouw sessie

Persoonlijke Ademsessie

Sessie van 90 minuten

Dit levert het je op:

Meer rust en ontspanning

 Vrijheid van onbewuste blokkades

 Je energie gaat (weer) stromen

 Bevrijding van hoofd naar verbinding met lijf & hart

 Veel mensen ervaren zichzelf voorbij het ego en voelen hun kern weer, wie ze daadwerkelijk zijn

Pin It on Pinterest

IkBenAwesome.nl