fbpx

 


Lukt het je maar niet om Gelukkig(er) te zijn?

Wil je wel maar weet je niet hoe?
En wil je van overleven naar Awesome leven?


Doe mee met de 5 stappen naar “Ik ben Awesome!” Mini Cursus.

Ik doe mee!

Speciaal aanbod deelnemers testgroep!

Leuk dat je interesse hebt in de mini cursus. Je las het al in mijn mail, dit aanbod is alleen voor de deelnemers die onderdeel willen zijn van de testgroep.

Voor de zekerheid nogmaals:
Onlangs heb ik een 15-daagse mini cursus gemaakt waarin ik je in 15 dagen leer welke 5 cruciale stappen nodig zijn om een Awesome en Gelukkig leven te leiden. En waarin we bij elke stap met één ingrediënt gaan experimenteren. 

Voordat ik deze mini cursus op grotere schaal ga aanbieden wil ik het eerst testen met een klein groepje deelnemers.


De mini cursus zal €57,- worden, alleen omdat we nog in de testfase zitten zal de cursus voor jou €27,- zijn, puur om de kosten te dekken.

Lijkt dit je wat? Check hieronder wat de mini cursus inhoud.

Normale prijs: €57,- nu €27,-

Dit is wat je ontdekt:

Stap 1: Bewust Zijn & Geluk

Hoe voel jij je over het algemeen? Gestrest? Gehaast? Gespannen?
We gaan kijken naar jouw ontspanningsniveau en wat je er aan kan doen om je meer te ontspannen en relaxen. Dit ga je direct in te praktijk oefenen waardoor je het ook ervaart.

Stap 2: Zelfliefde

Wat zeg je tegen jezelf? Elke dag opnieuw? 
We gaan kijken naar jouw taal. Naar manieren om positiever te denken en je ook positiever te voelen. Dit ga je ook oefenen!

Stap 3: Zelf- vertrouwen

Wat als zelfvertrouwen niet aangeboren is?
Wat doe je wanneer je onzeker bent en je wilt meer zelfvertrouwen? We gaan aan de slag met een enorm belangrijk ingrediënt welke voor mij een “game changer” is geweest. Toen ik dit ingrediënt ging toepassen schoot mijn zelfvertrouwen omhoog als een speer! Zo ga je zelf ook kijken welke impact dit ingrediënt voor jou heeft.

Stap 4: Toekomst visie

Heb jij helder wat je wilt? Wat je écht wilt?
Een toekomstvisie is enorm krachtig. We gaan meer helderheid creëren in wat je nu eigenlijk uit het leven wilt halen en wat voor jou belangrijk is.

Stap 5: Structuur & Focus

Wat doe je elke dag? Dient dit jou?
Ben je blij met wat je dagelijks doet? Of voel je juist dat elke dag een herhaling is en zit je vast in een bepaald patroon wat je ongelukkig maakt? We kijken naar jouw structuur en wat je kan doen om verandering aan te brengen. En deze veranderingen ga je ook aanbrengen.

Normale prijs: €57,- nu €27,-

Over Baydir

Hai, mijn naam is Baydir, en ik heb vrijwel mijn hele leven “vastgezeten” in overlevingsmodus. Ik ben 18 jaar depressief geweest, heb twee burn-outs ervaren, had vele verslavingen en onhandige gedragingen. Ik verlangde er zó naar om gewoonweg Gelukkig te zijn! Alleen..

Waar ik continu tegenaan liep was:
“Ja, maar hoe dan? Hoe word ik dan écht Gelukkig?”

Tot ik mijn leven in korte tijd volledig omdraaide en ik mijn recept voor Geluk heb samengesteld tot een heerlijk happy maaltijd dat het leven heet!

Toeval? Nee, natuurlijk niet.

Ik heb mijn proces stap voor stap bijgehouden en weet dus wat ik gedaan heb om het zo snel om te draaien. Dit proces heeft me zó geïnspireerd, mijn vuur zó aangewakkerd, dat ik alles wat ik geleerd heb ben gaan delen. En met resultaat.

Wil jij ook een leven waarin jij je vrij voelt, Gelukkig bent, van jezelf houd, en met vertrouwen in jezelf naar jouw meest Awesome leven toe groeit?

Ga dan nu aan de slag met de 5 stappen in deze mini cursus.

Wat anderen zeggen over de ondersteuning van Baydir

“Tijdens een enorme dip, die bestond uit extreme angsten, heeft Baydir mij geholpen.

We hebben gesprekken gehad, hij heeft me oefeningen gegeven, hij heeft me geholpen met bewust worden van overvloed i.p.v. tekort. Door zijn enorme betrokkenheid kon ik zelfs in mijn diepste momenten contact met hem zoeken. Terug naar de basis van de ademhaling heeft voor mijn gevoel mijn leven gered.

Diepe dankbaarheid voel ik!”

Maaike Bloos

“Respect voor hoe jij de dingen weet uit te leggen. Ik geloof wel dat je daar een hele weg voor hebt afgelegd. Het is helder, niet te kort en niet te lang, en het is overtuigend, je brengt het met veel enthousiasme over. Het gaat diep, maar is toch uiteindelijk heel praktisch (zeer belangrijk!).

Je geeft waardevolle handvatten en technieken die je op dagelijkse basis kunt toepassen. Ik ervaar nu al dat als ik dit iedere dag toepas, mijn leven ten goede verandert. En het is niet moeilijk, het is soms zelfs verbazend simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het echt dóén en er elke dag even aandacht aan besteden.”

Marloes Boer

“Even geleden bevond ik mijzelf in een dieptepunt van mijn leven. Vanuit de put ben ik in gesprek gegaan met Baydir. 

Angstige doemgedachten maakten plaats voor een positieve mindset. Nu ik mij dankzij deze methode bewust ben geworden van wat ik nodig heb, ben ik elke dag moeiteloos bezig met doen wat goed voor mij is. In de spaarzame momenten dat ik het even moeilijk heb met mijzelf werp ik gewoon een blik op mijn passielijst, herinner ik mij direct weer wie ik daadwerkelijk ben en maken wolken weer plaats voor de zon.

Het leven is prachtig en zou elke dag gevierd mogen worden.

Marcel Croes

Twijfel je nog?

Dan wil ik je de volgende vragen stellen:
Hoe ziet jouw leven er over één of twee jaar uit als je op exact dezelfde manier door gaat?
Ben je dan Gelukkig? Doe je dan wat je écht wilt?
Leef je dan vrij? Op jouw termen?
Ben je blij met wie je bent?
Haal je dan ALLES uit het leven wat er voor jou uit te halen valt?
En ben je trots op jezelf?

Is het antwoord op één of meerdere vragen “Nee”?
Laat mij je ondersteunen om in beweging te komen, om de stap te zetten naar een beter leven.

Doe vandaag nog mee met deze mini cursus en start direct!

Vrij leven. Groeiend zelfvertrouwen. Meer geluk. Meer Zelfliefde.

Pin It on Pinterest