fbpx

Ben je klaar met steeds maar weer terugvallen in je oude patroon, steeds voelen dat je “faalt” en verlang je naar vrijheid?


Doe een 30-dagen experiment!


Download nu GRATIS alle 12 Experiment Formulieren en ontvang de simpele methode om nieuwe patronen eigen te maken.

 

Gratis download

Dit levert het formulier je op:

Z

Focus

Niet meer alles tegelijk aan willen pakken, na een paar dagen terug vallen en voelen dat je “faalt”. Je krijgt focus en boekt hierdoor écht resultaat.

Plezier & Geluk

Het voelt allemaal zo serieus, van die (hardnekkige) patronen afkomen. je leert hiermee spelenderwijs kleine dingen aanpassen zodat het leuk wordt om er mee bezig te zijn!

Zelfvertrouwen

Deze methode bouwt zelfvertrouwen. Juist door de kleine en behapbare aanpassingen zal je zien dat je het wél kan zodat je alleen maar door wilt gaan met experimenteren.

Vrijheid

Doordat je focus hebt, plezier hebt in het proces en zelfvertrouwen bouwt, zal je een enorme vrijheid gaan ervaren!

Over Baydir

Hai, mijn naam is Baydir, en ik heb vrijwel mijn hele leven “vastgezeten” in overlevingsmodus. Ik ben 18 jaar depressief geweest, heb twee burn-outs ervaren, had vele verslavingen en onhandige gedragingen. Ik verlangde er zó naar om gewoonweg Gelukkig te zijn! Alleen..

Waar ik continu tegenaan liep was:
“Ja, maar hoe dan? Hoe word ik dan écht Gelukkig?”

Tot ik mijn leven in korte tijd volledig omdraaide en ik mijn recept voor Geluk heb samengesteld tot een heerlijk happy maaltijd dat het leven heet!

Toeval? Nee, natuurlijk niet.

Ik heb mijn proces stap voor stap bijgehouden en weet dus wat ik gedaan heb om het zo snel om te draaien. Dit proces heeft me zó geïnspireerd, mijn vuur zó aangewakkerd, dat ik alles wat ik geleerd heb ben gaan delen. En met resultaat.

Wil jij ook een leven waarin jij je vrij voelt, Gelukkig bent, van jezelf houd, en met vertrouwen in jezelf naar jouw meest Awesome leven toe groeit?

Download de experiment formulieren vandaag dan helemaal gratis.

Wat anderen zeggen over de ondersteuning van Baydir

“Tijdens een enorme dip, die bestond uit extreme angsten, heeft Baydir mij geholpen.

We hebben gesprekken gehad, hij heeft me oefeningen gegeven, hij heeft me geholpen met bewust worden van overvloed i.p.v. tekort. Door zijn enorme betrokkenheid kon ik zelfs in mijn diepste momenten contact met hem zoeken. Terug naar de basis van de ademhaling heeft voor mijn gevoel mijn leven gered.

Diepe dankbaarheid voel ik!”

Maaike Bloos

“Respect voor hoe jij de dingen weet uit te leggen. Ik geloof wel dat je daar een hele weg voor hebt afgelegd. Het is helder, niet te kort en niet te lang, en het is overtuigend, je brengt het met veel enthousiasme over. Het gaat diep, maar is toch uiteindelijk heel praktisch (zeer belangrijk!).

Je geeft waardevolle handvatten en technieken die je op dagelijkse basis kunt toepassen. Ik ervaar nu al dat als ik dit iedere dag toepas, mijn leven ten goede verandert. En het is niet moeilijk, het is soms zelfs verbazend simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het echt dóén en er elke dag even aandacht aan besteden.”

Marloes Boer

“Even geleden bevond ik mijzelf in een dieptepunt van mijn leven. Vanuit de put ben ik in gesprek gegaan met Baydir. 

Angstige doemgedachten maakten plaats voor een positieve mindset. Nu ik mij dankzij deze methode bewust ben geworden van wat ik nodig heb, ben ik elke dag moeiteloos bezig met doen wat goed voor mij is. In de spaarzame momenten dat ik het even moeilijk heb met mijzelf werp ik gewoon een blik op mijn passielijst, herinner ik mij direct weer wie ik daadwerkelijk ben en maken wolken weer plaats voor de zon.

Het leven is prachtig en zou elke dag gevierd mogen worden.

Marcel Croes

30-dagen Experimenten Formulier + 11 extra formulieren

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van hoe de formulieren eruit zien.

Download alle 12 formulieren

Laat alleen even je naam en e-mail achter en je ontvangt de formulieren direct in je inbox.

Liefs,

Baydir

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens, dat is wel zo Awesome.
Voor meer info bekijk de Privacy Policy.

Pin It on Pinterest

IkBenAwesome.nl