fbpx

3 vragen om jezelf te stellen als je het even niet meer weet

3 vragen om jezelf te stellen als je het even niet meer weet

Er zijn van die momenten dat je aan alles twijfelt: Wat doe ik met mijn leven? Ben ik wel met de goeie dingen bezig? Wat wil ik nou eigenlijk? Welke kant wil ik op? Ik weet het gewoon allemaal even niet meer! Help!

Dan zijn er 3 vragen die jij jezelf kan stellen om meer helderheid te creëren in welke richting je op wilt.

Vraag 1: Waar zit mijn kracht?
Waar zit jouw kracht? Waar ben je sterk in? Wat gaat je misschien gemakkelijk af? Leer je snel? Ben je sociaal sterk? Ben je goed in talen of wiskunde of kan je met dieren of met spirits communiceren? Als je er goed in bent en het gaat je gemakkelijk af, zou dat je startpunt kunnen zijn.

Vraag 2: Waar word ik gelukkig van?
Waar word je blij van? Wat wakkert je enthousiasme aan, waar gaat je innerlijke vuur van branden? Is dat ook waar je kracht ligt? Dat zou heel mooi op elkaar aansluiten, want dan ben je sterk in een bepaald onderwerp én je word er nog blij van ook. Je zou nu zomaar iets heel waardevols te pakken kunnen hebben.

Vraag 3: Wat is NU belangrijk voor mij?
Wat voelt voor jouw als betekenisvol? Wat zegt je gevoel dat NU belangrijk is voor je? Is dat toch die cursus volgen of opleiding doen? Is dat het gevoel dat je echt graag anderen wilt ondersteunen? Of dat je die wereldreis moet maken waar je al jaren naar verlangt?

En liggen alle drie de vragen in lijn met elkaar,  heb je een onderwerp gevonden waar je kracht ligt, waar je ook gelukkig van word wanneer je met die kracht bezig bent, en voelt het ook als belangrijk voor je om mee bezig te zijn? Tada, de magische formule voor waar jij mee aan de slag kan gaan. Dus probeer ze eens uit. Neem eens 15 minuten de tijd om deze 3 vragen goed te beantwoorden. Het zou zomaar eens jouw startpunt kunnen zijn tot jouw nieuwe leven.

Alright. Veel plezier, dikke knuffel, blijf Awesome.

Liefs,

Baydir

Download GRATIS Checklist

Wil jij jouw frequentie verhogen?

Na het invullen van de simpele Checklist weet je op welke 37 manieren jij praktisch jouw frequentie kan verhogen en weet je waar jij staat in de 5 belangrijke aandachtsgebieden. Je creëert hiermee meer bewustzijn, focus en ontvang een toffe verrassing :-)

In gesprek met Ruben Soeteman – Over Licht- & Schaduwwerk in deze tijd

In gesprek met Ruben Soeteman - Over Licht- & Schaduwwerk in deze tijdHoe blijven wij ondanks limitaties groeien en versterken wij ons in onze...

Open Invite

Muziek van Baydir - Open InviteLyrics - Open Invite Going for a ride On my way to this new lifeYeahI'm willing to change I'm willing to face Can...

Hoe 20 minuten middagrust je uren aan energie geeft

Hoe 20 minuten middagrust je uren aan energie geeftHoe 20 minuten middagrust je uren aan energie geeft Een powernap, een meditatie moment, een...

Hoe ik mijn snoep- en suikerverslaving heb overwonnen

Hoe ik mijn snoep- en suikerverslaving heb overwonnenHoe ik mijn snoep- en suikerverslaving heb overwonnen Deze week kreeg ik een bericht binnen van...

Angst is een illusie! (Solve for Happy)

Angst is een illusie (Solve for Happy)Angst is een illusie (Solve For Happy) Mo Gawdat is de schrijver van Solve For Happy, het boek de...

Waarom het eerste uur van je dag super belangrijk is

Waarom het eerste uur van je dag super belangrijk isWaarom het eerste uur van je dag super belangrijk is Het eerste uur van je dag, wat doe jij...

Hoe ik met één belangrijk ding mijn dromen werkelijkheid maak

Hoe ik met één belangrijk ding mijn dromen werkelijkheid maakHoe ik met één belangrijk ding mijn dromen werkelijkheid maak Zoals je misschien weet...

Reclaim Yourself

Muziek van Baydir - Reclaim YourselfLyrics - Reclaim Yourself I see zeros and ones Pixels, I played around with pixels And created an entire...

Let’s Play

Muziek van Baydir - Let's PlayLyrics - Let's Play Press start and play It's a beautiful day to alter my neurological pathway Found a Blueprint Menu,...

Remember

Muziek van Baydir - RememberLyrics - Remember Ups and downs Skies and grounds Life    Experience Experiment Creative mind Heart aligned Guiding...

Pin It on Pinterest

Share This
IkBenAwesome.nl