fbpx

Betrokken & Persoonlijke Coaching

 

 

Verhoog jouw Frequentie en leef een liefdevol en gelukkig leven 

 

Plan gratis intake

Ben jij klaar voor jouw grootste avontuur?

Je bent spiritueel, hooggevoelig & introvert, en jij..

Voelt dat je al best wat stappen hebt gezet in je leven. Je hebt een open mind, kijkt verder dan wat het nieuws je vertelt en doet je best bewust en gezond te leven.

Maar.. Om nou te zeggen dat je echt gelukkig bent, oprecht van jezelf houd en in jezelf gelooft, daar is nog veel winst te behalen. Perfectionisme, stress, spanning, ongeduld, piekeren, het is nog te veel in je leven.

Je hebt door dat je in een lage frequentie zit. Je ben een “pleaser” en geeft graag aan anderen, alleen je loopt jezelf hierdoor regelmatig voorbij. Je voelt dat je geleefd word en daar ben je helemaal klaar mee! 

Je wilt zó graag gewoon relaxt en ontspannen leven. Je vrij voelen, gelukkig zijn en dingen doen waar je blij van word.

Maar hoe dan?! Waar begin je?

Je ervaart angsten en belemmerende overtuigingen die je ervan weerhouden om te gaan staan voor wie je echt bent. Terwijl je ook voelt dat het nu écht de tijd is om dit wel te gaan doen, want je houd het op deze manier niet lang meer vol..

Tijd voor hulp, zodat je het niet allemaal alleen meer hoeft te doen. Zodat je (eindelijk) die verandering gaat maken waar je al zo lang naar verlangt, met iemand aan je zijde die het pad al heeft bewandeld en je vanuit eigen ervaring Licht schijnt op jouw innerlijke kracht & jouw awesome zelf.

Met mijn kennis en ervaring als coach, ervaringsdeskundige, hoogste waarheidszoeker, in combinatie met mijn liefdevolle energie, enthousiasme en betrokkenheid, begeleid ik jou met liefde in een persoonlijk traject.

Vanessa: "Voel me zo heerlijk in balans... dankbaar voor wat je brengt ❤️" ★★★★★

Dit zijn de focuspunten

Focus op Geluk

Iedereen wil gelukkig zijn. Jij ook, toch? Leer hoe je bewust meer geluk creëert door specifieke manieren van denken en doen en zie hoe je frequentie stijgt.

Focus op Zelfliefde

Liefdevol zijn naar jezelf is enorm belangrijk. Alleen vaak zijn we dit niet. Leer wat jij nodig hebt, en wat voor jou werkt om echt van jezelf te houden.

Focus op Zelfvertrouwen

Weinig Zelfvertrouwen hebben sucks. Dit kan een enorme rem zijn, waardoor jij je laat tegenhouden. No more! Leer Zelfvertrouwen te bouwen.

Focus op Visie

Het hebben van een waardige Toekomstvisie, een noordster waar je naartoe beweegt is super waardevol. Dit geef je een reden om met plezier je bed uit te komen, elke dag weer.

Focus op Structuur

Een dienende en energie gevende Structuur helpt je om je dagelijks Awesome en Gelukkig te voelen. En om je dromen werkelijkheid te maken!

Dit traject is alleen voor jou

Als jij:

  • Voelt dat je nu echt verandering wilt en er voor wilt gaan. Je bent gemotiveerd om verandering aan te brengen in je leven.
  • De verantwoordelijkheid neemt voor de creatie van jouw leven.
  • Open staat voor nieuwe manieren van zien, denken en doen.
  • Bereid bent om te experimenteren met de inzichten en tools die je aangereikt krijgt.

Marcel: "Angstige doemgedachten maakten plaats voor een positieve mindset." ★★★★★

Wat anderen zeggen over de persoonlijke coaching

Ik ben dankbaar dat ik zo’n fijn iemand als Baydir ben tegengekomen. Hij heeft niet alleen heel veel kennis en levenservaring, maar vooral een hele fijne energie en dat zegt veel over een mens! Wat ik zo mooi vind aan Baydir is dat hij altijd de dingen probeert te benaderen vanuit jou. Omdat hij zelf ook door diepe dalen is gegaan, weet hij hoe het is om echt even vast te zitten. Op basis van jouw verhaal geeft hij je nieuwe inzichten en reikt hij handige tools aan die je helpen stapsgewijs te komen waar je wil zijn. The best teachers are those who tell you where to look, but don’t tell you what to see. Geluk is een keuze en Baydir is iemand die je helpt dat weer langzaam te kunnen voelen als je het bent kwijtgeraakt..

Lizzy

“Even geleden bevond ik mijzelf in een dieptepunt van mijn leven. Vanuit de put ben ik in gesprek gegaan met Baydir. Angstige doemgedachten maakten plaats voor een positieve mindset. Nu ik mij dankzij deze methode bewust ben geworden van wat ik nodig heb, ben ik elke dag moeiteloos bezig met doen wat goed voor mij is. In de spaarzame momenten dat ik het even moeilijk heb met mijzelf werp ik gewoon een blik op mijn passielijst, herinner ik mij direct weer wie ik daadwerkelijk ben en maken wolken weer plaats voor de zon. Het leven is prachtig en zou elke dag gevierd mogen worden.

Marcel Croes

“Ik zou dit traject zeker aanbevelen. Met name aan hooggevoelige, misschien wat teruggetrokken mensen die graag willen groeien in hun leven. Die meer geluk willen ervaren in hun dagelijkse leven. Die dit alles misschien nog wat lastig vinden, niet weten waar precies te beginnen en daarbij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Je hoeft het niet alleen te doen!

Marloes Boer

“Tijdens een enorme dip, die bestond uit extreme angsten, heeft Baydir mij geholpen. We hebben gesprekken gehad, hij heeft me oefeningen gegeven, hij heeft me geholpen met bewust worden van overvloed i.p.v. tekort. Door zijn enorme betrokkenheid kon ik zelfs in mijn diepste momenten contact met hem zoeken. Terug naar de basis van de ademhaling heeft voor mijn gevoel mijn leven gered. Diepe dankbaarheid voel ik!”

Maaike Bloos

“Baydir is als een katalysator voor Persoonlijke Transformatie. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, en je het misschien even niet meer weet, heeft hij heeft een unieke manier van jou vragen te stellen, waardoor je weer volledige duidelijkheid krijgt over wie je bent, wat je missie is, en wat jij wilt bereiken. Met zijn oprechtheid, begrip en ondersteuning laat hij je weer in je kracht staan. Hij herinnert je er weer aan wat JIJ allemaal in je hebt, en hoe AWESOME je werkelijk bent. Elke keer dat ik met hem spreek ga ik terug naar huis met een herboren gevoel van helderheid, vreugde en zelfvertrouwen, die constant groeit, met dank aan deze katalysator voor Awesomeness!”

Sylven Claessen

Zo ziet het traject er uit

12 weken Maximale Aandacht van je Buddy

We bellen 1x in de week via Zoom. En 1x in de maand komen we LIVE samen. Daarnaast ben ik bereikbaar via de app mocht het even nodig zijn. Er is maximale aandacht voor jou en jouw proces. Ik ben je buddy, we doen dit samen!

Traject Volledig op Maat

Elk traject is persoonlijk en volledig op maat, gebaseerd op JOUW verlangens, doelen en commitment. Je krijgt specifieke oefeningen, eventueel met trainingsvideo’s om je precies dat mee te geven wat jij nodig hebt op dat moment.

Liefdevolle "Stok Achter de Deur"

Tijdens het hele traject ben ik jouw liefdevolle stok achter de deur, zodat je stappen blijft zetten op de momenten waarop je twijfelt en het zelf zou opgeven. Ook vieren we de successen die je behaald. I got your back!

Krachtige combinatie van Mannelijke & Vrouwelijke Energie

 We zetten de mannelijke energie in om helderheid te creëren, praktische doelen te stellen en actie te ondernemen.

Binnen deze structuur ondernemen we actie vanuit de zachte en liefdevolle vrouwelijke energie. 

Door je bewustwordingsproces, persoonlijke ontwikkeling en groei op deze manier in te zetten, maak je jouw verlangens op een relaxte, liefdevolle manier realiteit.

3x LIVE Ademsessie

Elke LIVE samenkomst doen we een ademsessie voor meer ontspanning, rust, energie & heling. Jouw bewuste ademhaling is een sleutel tot het onderbewuste, waarbij het heling kan brengen op verschillende niveau’s.

Wanneer je met bewuste ademhaling aan de slag gaat, open je en maak je ruimte in je lijf om vastzittende energie (emoties en onderbewuste overtuigingen) ‘los te weken’ en uit je systeem te laten afvloeien.

Via ademsessies werken we met alle vier je frequentielichamen, zodat ze meer in lijn komen te staan met je ware zelf, je Bron Frequentie.

Sam: "Ik bewaak grenzen, ben opener, pak mijn rust, bewuster van input, ontdek mijn waarheid, nu vertrouw ik pas op mijzelf." ★★★★★

“Voel me zo heerlijk in balans.. dankbaar voor wat je brengt ❤️”

“Super fijn ik voel me echt gesteund… ik wil je daarom al echt bedanken tis zekers een stok achter de deur”

“Je hebt echt het beste voor met mensen en hebt ook een hele nuchtere blik op dingen. Je gaat in op het gevoel maar tegelijkertijd werk je binnen structuur met jou..”

Wat vond je het fijnst aan het traject? “Het persoonlijke aspect, dat ik het gevoel kreeg dat ik alles kon zeggen en dat ik daarmee niet out of place was. Plus de oprechte intentie en moeite die je erin stak.”

“Ik ben me bewust dat veel angsten van ouders overgenomen zijn, hoofdpijn is veel minder dan voorheen, ik was heel beïnvloedbaar en dat begint veel minder te worden, ontdek mijn eigen waarheid, nu vertrouw ik pas op mijzelf.”

“Ik uit mijzelf meer, bewaak grenzen, deel meer en ben opener, ben duidelijker en pak mijn rust, ben minder onnozele dingen aan het kijken en bewuster van input, laat me niet altijd meer leiden door angsten.”

“Thanks voor het gesprek Baydir! Heel waardevol. Ik zit vol energie nu.”

“Bedankt voor alle ondersteuning man, het helpt me dr echt doorheen.” 

“Ik ben blij dat jij in mijn leven bent. Jij bent een A-speler voor mij waar ik energie van krijg en me na een gesprek met jou goed door voel. Dankjewel voor je wijsheid en liefdevolle, open hart.”

Plan een vrijblijvend gesprek

Betrokken en Persoonlijke Coaching

Volle Focus op jouw ontwikkeling

Dit krijg je:

 12 weken lang betrokken & persoonlijke ondersteuning, zodat je een basis creëert waaruit je zelf verder kan

 Helderheid in wat je wilt, zodat je met focus stappen zet richting jouw Visie

 Mannelijke structuur & vrouwelijke uitvoering van deze structuur, zodat je relaxt en liefdevol jouw verlangens realiteit maakt

 Liefdevolle stok achter de deur, zodat je vooruitgang blijft maken op momenten waarop je zelf (weer) zou opgeven

 Passende oefeningen, zodat je meer zelfkennis & zelfliefde ontwikkelt en hierdoor in je kracht komt te staan

 3x LIVE Ademsessie voor meer ontspanning, rust, energie & heling

 Een “Het Realiteitsmodel” sessie. Dit geeft een breder perspectief, zodat jij met meer rust en vertrouwen jouw unieke pad kan blijven bewandelen

€950,-
of 3 termijnen van €333,-

Lijkt het traject je tof, alleen heb je een laag inkomen waardoor de bijdrage te hoog is?

Plan alsnog een intake en laten we samen kijken naar de mogelijkheden :-)

Ik ben heel dankbaar dat ik met Baydir heb mogen samenwerken. Ik heb nog nooit met iemand zodanig het gevoel gehad dat geen enkel onderwerp onbespreekbaar of lastig te begrijpen was, als met hem. Oprechte connectie en zorg om jouw welzijn is wat hem voor mij een goeie coach maakte. Wat jou nou doet in je leven; of je nou als ultra-spiritueel identificeert of wat meer down to earth bent, Baydir doet echt zijn best om te kijken naar wat jij specifiek als persoon nodig hebt, en dat doet ie best wel goed ;)

Casper Huizenga

Opeens was jij daar.. mijn liefdevolle stok achter de deur. Op vele vlakken heb je me geholpen om te groeien.. Wat ben ik je dankbaar en ik kan het iedereen aanraden. Je luistert, neemt tijd, checkt in en geen enkele vraag is te gek. ipv lastig zie ik alles nu als een uitdaging. En ipv een chaotische, stuiterende, perfectionist die vaak in haar hoofd leefde en onzeker was, kan ik nu dingen op verschillende manieren bekijken, uiten, heb ik meer rust, verdiep me in nieuwe dingen en heb ik zoveel meer vertrouwen in mezelf gekregen. Blijf wie je bent lieve Baydir, always stay awesome!

Samantha Klaus

Pin It on Pinterest

IkBenAwesome.nl